[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 27 februarie 2007

VAMA. Impreuna.

In sfarsit impreuna...A fost o repetitie foarte buna.Poate prima repetitie in care conceptul “impreuna” a functionat perfect.
Am ajuns la cu jumatate de ora mai tarziu.Raul si Prepe (Dan - the bass guitar) fumau trist si priveau prin geamul enorm ploaia de afara.Eugen isi acorda chitara iar Clopo umbla la pedala tobei mari.
- Ce chef avem, spune cineva...Incerc sa maschez dezamagirea unei repetitii posibil nereusite. - Hai ma sa facem ceva...ne apucam de “Fotomodele”, orchestram la ea..avem ce face...Lumea nu pare molipsita de entuziasmul meu disimulat.Cobor scarile si ma indrept spre toaleta de la parter...Deodata il aud peRaul cantand...Pian..O formula interesanta...Imi vine o linie melodica si incep sa fredonez...Ma usurez si fredonez..Il aud pe Dan la bas.Suna a Massive Attack.Incerc sa termin mai repede si ma rog ca Raul sa nu se opreasca.As uita linia de voce. Slava Domnului nu se opreste; ba mai mult, apare Clopo. Urc scarile in fuga, apuc microfonul si incepem sa cantam.Intra si Eugen.Incepe sa sune bine.Imi vine si refrenul.Ne oprim putin.Raul armonizeaza.E bine.O luam de la inceput. Se leaga.Partile vin firesc una dupa alta.Structura piesei e logica, necautata.E minunat.Aceasta senzatie de echipa, de oameni care lucreaza bine impreuna se asculta, se menajeaza isi fac loc si fac loc ideilor celorlalti, aceasta stare de “trupa la lucru” imi lipsea.Prima piesa lucrata cu adevarat “impreuna” s-a nascut azi.Si mai important este ca astazi s-a mai nascut ceva.Echipa.Gasca.Trupa.Se apropie discul VAMA.Povestea merge mai departe...

sâmbătă, 17 februarie 2007

vineri, 16 februarie 2007

AXIOMA,TEOREMA

Axioma: Exista DUMNEZEU.

Teorema:Orice poveste este posibila.

Demonstratie: x(unde x este orice poveste) = DUMNEZEU + OM

duminică, 11 februarie 2007

Pastel


Furtuna...


Internetul este expresia moderna a infinitului...

vineri, 9 februarie 2007

miercuri, 7 februarie 2007

Minerva




Citeodata am senzatia ca Soarele face ce vrea din noi...

Dancing in the Sun


SIncron


Posing


Pit Stop


Threesome


Tanarul stresat VS Tanarul indragostit

Bucuresti. Ianuarie sau februarie. O zi primavarateca. Soare generos si cald. Un tanar concentrat isi conduce masina prin orasul aglomerat si tacut. Conduce mecanic concentrarea fiind de fapt expresia unui stres pemanent. Un fel de "ceva" din dotare. Se indreapta spre cheiul Dambovitei. La un kilometru distanta, pe acelasi chei, un alt tinar tine de mana o fata. In mana libera are o punga. Cei doi se opresc si privesc riul.

Tanarul stresat conduce. Priveste in gol. Sau in stopurile masinii din fata. Pe chei tanarul indragostit se desprinde de iubita lui si umbla in punga. Cu un gest sigur scoate bucati de paine si le arunca in apa. Tanarul din masina tresare.Undeva in stanga pe malul raului zeci de pescarusi se invart deasupra apei. Opreste brusc masina pe dreapta tulburand somnul celorlati soferi care se trezesc claxonand. Scoate din portbagaj un aparat de fotografiat. Traverseaza si incepe sa fotografieze pescarusii.Trage un film intreg. Sau un card intreg. Este la fel de concentrat ca si pana acum.Termina de fotografiat se urca in masina si pleaca.

Tanarul indragostit termina painea, indeasa punga in buzunar isi reia iubita in bratze si priveste apa.
Tanarul stresat conduce. Priveste in gol. Sau in stopurile masinii din fata.