[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 5 aprilie 2008

10 aprilie The Vama Show in Iasi

XS INdUSTRY CLUB - Be there to sing and get sung!!:))

12 comentarii:

  1. intrebare: are rost sa scriem pe adresa de mail ce ai dat-o pe blog sau nu? Citesti sau nu mailrule?

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG (sau in traducere libera Doamne Dumnezeule) urmate de cele trei celebre semne de exclamare!!! noroc cu spatarul albastru al scaunului meu de la birou care m-a sprijinit in drum spre lesin. Tu asculti placebo -si exact, dar exact melodiile mele preferate + depeche mode -precious + keane???? Doamne dar sub ce piatra ai stat ascuns pana acum de eu nu stiam lucrurile astea?!?! am plecat sa caut ceva de muse sa ascult ca m-ai facut curioasa. revin, dupa ce-mi revin din uimire

    RăspundețiȘtergere
  3. on topic: foarte frumos Iasiul, am fost vara trecuta

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte original si placut. Stilul tau de a vorbi si scrie atrage, transmite...de altfel la fel e si cu muzica.Continua sa faci din asta o placere nu numai a ta ci si a noastra, a celor carora ne place muzica realmente buna.Ma bucur ca am dat de blog-ul tau, care merita atentie.Te felicit pentru spiritul, ideile si credintele tale nealterate de opiniile celorlalti...Multa liniste,pentru a putea da viata altor versuri si ritmuri care sa ne miste, pentru a catea oara?Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. apropo de Iasi...am o intrebare catre detinatorul acestui blog care ma chinuie de catva timp : eram cu un amic in masina , canta ceva la radio apoi a urmat in playlist o piesa mai veche a Vamei Vechi si cel cu care eram si-a adus aminte ca te-a vazut la Iasi intr-un concert si a fost extrem de surprins sa te auda urland la microfon : fetelor , nu-i asa ca va place sa sugeti....? sau ceva in genul asta.. oricum , o mare porcareala...e binecunoscuta pasiunea vocalistilor pentru atatzarea publicului cu diverse...te ascult cu interes de pe vremea Hotel Cismigiu si ma intereseaza parerea ta despre acest subiect...multam fain !

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo voua!!.... der pe cind un "Vama shouw in Cluj Napoca"?

    RăspundețiȘtergere
  7. Piatra Neamt vorbeste: "Cand veniti si pe la noi??? Va asteptam cat mai curand!!!!" Deci nu ne neglijati, un oras intreg va astepta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-i asa ca The Vama Show se va finaliza cu acordarea unui interviu?:d Tell me I'm right and you're gonna help me! E greu la Jurnalism...

    RăspundețiȘtergere