[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 13 aprilie 2008

Bancomatele

Gresesc bancomatele vreodata? Diabolic, ele numara exact cat le cerem fara sa greseasca ... stabilim cu ele o relatie intima de patru cifre...si ne infiintam in fata lor din cand in cand privind cu suspiciune jur-imprejur, catre oameni...Gresesc bancomatele vreodata?

9 comentarii:

  1. da, gresesc atunci cand "inghit" carduri, cand afiseaza "fonduri insuficiente" .. mai gresesc si ele cateodata..

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca gresesc..in sensul in care gresesc oamenii.Dar stiu ca pot dezamagi..prin doua cuvinte..fonduri insuficiente.Te pot face fericit,surprinde placut..si te pot scoate din sarite cu alte doua cuvinte:indisponibil momentan!
    oricum sunt prea reci si impersonale pentru gustul meu! chiar daca nu gresesc..asa cum gresim noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. e foarte urat cand iti inghit cardul...

    RăspundețiȘtergere
  4. gresesc ! daca s`ar inmulti banii in interiorul lor , nu as mai zice nimic . just kiddin` . oricum buna tehnologia cu 4 cifre si scoti banu .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ele, bancomatele, nu gresesc. Ele doar execută. Gresesc însa ”stapanii” lor, cand UITA sa atentioneze (printr-un afis, macar), atunci cand bancomatele sunt ”prea obosite”, adica defecte. Si vine omul, pe 24 decembrie, bucuros ca bugetarii din invatamant au primit in sfarsit salariul (pe card), vine sa isi ridice banii, nicio atentionare ca APARTUL e defect, introduce cardul in bancomat, bancomatul ii opereaza in cont ca a ridicat tot salariul, adica toti banii din cont, dar banii nu ti-i da, doar cardul. Esti disperat! Ai avut salariul pe card, acum nu-l mai ai nici pe card, nici in mana. Ce-i de facut? Intri in banca, mergi la un angajat, ii explici situatia, esti disperat: singurii tai bani, in ajun de Craciun, fara bani... Duduia de la banca iti spune degajat sa faci o cerere si peste 1 luna vei primi raspuns, ca acum oricum nu se poate ca e inainte de sarbatori. Esti si mai disperat! Insisti. Te repeti, poate nu a priceput duduia bine. Nu e miscata de necazul tau. Cei care se ocupa de intretinerea bancomatelor sunt de vina, si ei revin la munca dupa sarbatori, peste 3 saptamini. Si, oricum, ”de unde stiu eu ca nu ati ridicat deja banii; asa imi arta aici ca a operat bancomatul”, a fost replica duduiei de la banca.
    Pe mine m-a lasat masca.

    RăspundețiȘtergere
  6. gresesc,
    uneori- rareori dau mai multi bani.

    uneori-mai des ca rareori :) - dau mai putini ..


    fiind o progenitura umana, e normal sa fie imperfecta.

    la fel ca orice progenitura umana.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mi s-a intamplat sa gresasca suma de bani pe care o dau
    doar sa zica ca nu e bun pinul cand era bun

    RăspundețiȘtergere
  8. in concluzie...gresesc si ele..:P

    RăspundețiȘtergere
  9. vaaai, bancomatele astea, nu le mai suport! da gresesc! ..mai grav e ca gresesc cand nu trebuie x( ieri, a fost ziua mea si inainte de marele chef, cum s-ar spune :D ce crezi? bancomatul a refuzat sa`mi mai inapoieze cardul, s-a trezit dragul de el sa`mi arate mie ca are personalitate si ca nu mai vrea, si cand nu vrea.. NU VREA!!! :))) ..si azi, culmea, sa mi`l recuperez a trebuit sa stau la coada, sa astept nu stiu ce sefa si sa raspund la n intrebari despre cum s-a intamplat asa ceva, domne.. concluzia: "ne cerem scuze, defect tehnic!"

    RăspundețiȘtergere