[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 30 aprilie 2008

Cum fura "fituica" Atac

Pai foarte simplu. Un baiat care intre doua spritzuri cu prietenii isi spune "jurnalist" vine aici pe blog da copy-paste la vreun post mai "scandalos" si isi castiga paine. Fara link, fara sursa, fara trimitere. Frumos nu?

12 comentarii:

  1. fara note de subsol, ce frate ...fara aparat critic...plagieaza ptr cativa banuti si un cv ptr presa de scandal:))...presa din Romania=))doi lei, hai si un pic,fix...tudore si aici "povestea merge mai departe" (am citat) ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nesimtire. Si pe langa asta, ca sa constatam noi "furaciunea" ii si facem "read"-uri la articol. Sper sa nu creada ca e spectaculos si, in consecinta, sa mai faca alte "stiri" prin asemena metode.
    Si apropo de intoxicatie, buna informatia ta! Mi-am informat prietenii care locuiesc in zona aceea sa fie precauti. Mersi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceeasi intamplare e relatata si in click, nu stiu cum de s-au gasit doua ziare sa scrie acelasi lucru in aceeasi zi :-S. In click scrie totusi foarte mic ca e preluat de pe blog. Oricum, in Romania sunt foarte putini ziaristi, in adevaratul sens.Urat din partea celor de la atac, nu e nici prima data, nici ultima cand se intampla acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg de ce va agitati atat d tare?in fond si la urma urmei Atac nu e decat o "fitzuica"...ce pretentii poti avea?app e cineva care cumpara ziaru/revista sau ce o fi ea?

    RăspundețiȘtergere
  5. da stiu, am intalnit de f multe ori astfel de "jurnalisti"...nu ar trebui sa cereti drepturi de autor, sau ceva de genu?...apropo veti canta in vama veche pe 1 mai?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Compact a dat stirea, tot fara trimiteri, dar semnata L.D., probabil Laura Dudau, Monden, conform casutei redactionale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu este frumos deloc. Dar ce poti sa le faci?

    RăspundețiȘtergere
  8. S-au pus pe treaba iar...Astia nu se invata minte nici stropiti cu aghiazama. Sustin sesizarea ta Tudore, impotriva lui smecherila. aparu' si la mine unu:))hmmm

    RăspundețiȘtergere
  9. genial chiar...isi foloseste creieru....si neuronu sta la soare ...

    RăspundețiȘtergere
  10. frumos...ft frumos..cum sa nu'ti iubesti tara ? :>

    eu vreau sa ma fac jurnalist [nu sariti pe mine] si imi propun sa emancipez presa romana :))

    RăspundețiȘtergere
  11. ce ne mai miram...treim in romanica..

    RăspundețiȘtergere