[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 11 aprilie 2008

Iasi. Fara prea multe cuvinte.

Sunt inca sub imperiul unei incredibile energii venite de la un public absolut senzational aseara la Iasi in XS INDUSTRY. Cuvinte nu suntprea multe de spus. Cred ca genul asta de energie poate vindeca boli.

Cand toti oamenii din fata ta sunt uniti de acelasi gand sau de acelasi tip de traire care te vizeaza devine un sentiment mai puternic decat multe prize de cocaina. Am cantat peste doua ore.

Am cantat majoritatea pieselor noi pe care oamenii si le-au insusit imediat. Am sperat sa pot descrie cantarea de ieri intr-un soi de "jurnal" al fiecaei piese dar starea de bine care ma cuprinde la amintirea acelui monstru frumos imi blocheaza forta epica. A fost frumos. Mult prea frumos. Intr-un oras in care taximetristii iti vorbesc despre biserici...

36 de comentarii:

  1. tudore, stii reclama de la berea, (nu vreau sa fac reclama), dar e de pe Bega:d.ieri mancam si in spatele meu rula la tv reclama cu berea respectiva, knd aud "povestea merge mai departe"...ma intorc si ma intreb:"oare exista drept de autor pe sloganu' asta?pls, fa-ma sa cred ca nu e o intrebare retorica.

    RăspundețiȘtergere
  2. concertul de aseara a demostrat ink o data k muzica de calitate si adevaratii muzicieni sunt mai presus de orice denumire a trupei. Am fost fan Vama Veche...sunt fan Vama si voi ramane fan Tudor Chirila. mult succes in continuare si inspiratie maxima!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. concertul de aseara a fost extraordinar si ma bucur nespus de mult ca tu te-ai simtit atat de bine aici , la noi.Noile piese imi plac la nebunie si abia astept sa apara albumul.Vama este "doza" mea zilnica de optimism si fericire.Cand viitorul concert?:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost superb...Felicitari si multa bafta in continuare! La cat mai multe astfel de concerte si...asteptam albumul:)

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca la teatru stam mai prost ca public....biloxy blues;)...remember, tudor?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. simplu, de suflet. Cu multa naturalete si atitudine. Asta a fost aseara Vama din XS. Imi placea Vama Veche, acum imi place doar sufletul ei, Tudor. Sunt oameni care se nasc sa ne inflenteze, oameni de caracter care ne creaza modele si promoveaza valori. Vreau sa cred ca modelul p care ni-l insufli tu e unul pozitiv si ca muzica pe care o faci in drumul p care ai pornit va fi cel putin la fel de buna ca cea dinainte...bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca de obicei un concert plin de viata...show..originalitate si muulta buna dispozitie...Oricum v-ar chema...Vama Veche ..Vama..voi stiti sa ne dati doza zilnica de fericire...
    Multumim Vama..si ...asa cum obisnuiesti tu sa dai autografe"Bafta, Tudor!"...;)
    (mi-ar fi placut tousi sa nu plecati fara sa cantati si Bed for love:-<

    RăspundețiȘtergere
  8. :(( , imi pare asa rau k n-am fost aseara , incat cu greu , am putut sa citesc post-ul si coment-urile ! ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-adevar atmosfera de aseara nu poate fi descrisa in cuvinte...
    doar se simte; iar ecoul melodiilor vama inca mai rasuna in mintea mea.
    Multumim, Vama, pentru o muzica de calitate! Multumim, Tudor, pentru ca ai curajul de a canta ceea ce sufletul nostru nu indrazneste sa mai spuna. Multumim pentru ca inca o data ne-ai aratat ca fericirea nu se masoara in bani si nu se cumpara in rate!!

    ps:cat despre melodiile noi, asteptam albumul cat mai repede!!;) si... pe cand urmatorul concert in Iasi???

    RăspundețiȘtergere
  10. Frumos...un oras in care taximetristii vorbesc despre biserici...nu un oras ca al meu in care taximetristii se uita cum viata unei femei e in mainile lor, viata unei femei se scurge si ei aleg sa plece cu un client pentru a castiga 1,5 RON. Trist, nu? Va invit sa-mi vedeti articolul aici: http://danielamunteanu.blogspot.com/2008/04/ce-am-vazut-eu-azi.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Superb....O atmosfera dementiala....melodiile vechi la fel de superbe...cele noi foarte tari..Azi am cantat toata ziua melodiile de aseara...Multumim,Tudor!Multumim,Vama!

    RăspundețiȘtergere
  13. O ieseanca fericita iti scrie.... a fost un concert care nu poate fi uitat prea repede... poate prea scurt... poate ar mai fi mers mai multe piese...dar atmosfera a fost extraordinara... VAMA a fost extraordinara.... la fel cum e si noul album... Ma bucur ca se mai face muzica buna in Romania :)... Multumim Tudore!

    RăspundețiȘtergere
  14. oau! fain de tot ... chiar aveam nevoie de un concert de genul :) mi-a reimprospatat sperantele ;) deci muzica buna inca mai exista .. ca sa nu mai spun de prezenta scenica si abilitati profesionale. bravo ! va mai asteptam la Iasi !! uhuu :)) inca nu mi-au iesit melodiile voastre din sistem :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo Vama!!!Bravo Tudor!!!...Concetul de aseara a fost cea mai buna dovada ca in Romania inca se asculta muzica cu adevarat buna.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un concert asa cum nu am mai vazut de cam mult timp prin Iasi...Bravo baieti! Datorita voua am cantat si am dansat asa cum nu am mai facut-o demult. Felicitari inca o data si abia astept sa reveniti in Iasi.
    A...si noile melodii is bestiale:) Mult succes cu noul album!

    RăspundețiȘtergere
  17. un concert vama absolut bestial care imi demonstreaza ca muzica de calitate nu va muri niciodata...
    tudor, ai fost prea nebun, prea tare!!! concertul plin de originalitate , atmosfera extraordinara!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte tare, aseara!Prea tare.i have no words to express how i felt.I WANT MORE!again...

    RăspundețiȘtergere
  19. Citesc blogul de cateva luni, dar abia acum simt nevoia sa scriu si eu ceva. A fost sublim concertul de aseara, extraordinar! Multumim Vama! Oare cum e sa vezi ca lumea e electrizata de melodiile tale, ca te sorb pur si simplu din ochi? Ce demon e in muzica asta de are puterea sa transfigureze asa oamenii? (Miroase a iarba cosita in parcul de unde scriu si la nici 100 m trece un tir imens de se zguduie asfaltul. Dar deh, asta e orasul, orasul nostru cu sute de biserici). Cantam impreuna cu tine ca nebunii, de parca eram o singura voce, un intreg ce crede cu tarie si frenezie in tineretea lui, in sansa lui la fericire. Atat, ca incep sa aberez prea mult... si opriti aerul ala conditionat ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. Vama a uitat aseara ca a venit la Iasi datorita unor organizatori! vama a uitat ca are fani si ca fanii au chemat-o la Iasi. Vama habar nu are ce liga din Iasi i-a chemat ca sa faca un public fericit. Vama a facut ca peste 1000 de fani sa astepte peste 2 ore de intarziere, intr-un loc unde incap doar 600 de persoane. Vama n-a dat nici un fel de explicatie, nu s-a scuzat deloc in fata fanilor sai. Vama se bucura doar de trairea de pe scena XS, de energia care ii da viata lui tudor etc. Multumim Vama ca organizatorii nu reprezinta nimic pt voi, doar banii mai reprezinta ceva... Daca "Iasi. Fara prea multe cuvinte" atunci " Vama = Tacere".
    In rest ati cantat ok. Bravo!!! Super atmosfera!!! Si la mai mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. un nou concert..o noua melodie..o noua poveste scrisa de noi alaturi de tudor care de fiecare reuseste sa ridice emotiile noastre pana la cer..
    Iasi..fara prea multe cuvinte..de aia ai sa iti aduci aminte..atmosfera n-a fost cuminte!
    Deci prin urmare mi-a placut la nebunie..si stiu ca si tie ti-a placut? ne-ai gadilat auzul intr-un mod placut..

    RăspundețiȘtergere
  22. hei!bucuros ca am indraznit.multumim,iasi.superb.

    RăspundețiȘtergere
  23. si pentru bucuresteni nu pregatesti nimic? :D noi asteptam

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi aduc aminte de primul concert Vama Veche din Iasi. Trebuia sa cantati in deschidere la Holograf. Studentii stateau la ferestre in caminele din Tudor Vladimirescu si cereau Hotel Cismigiu... Si ati cantat fenomenal iar publicul a continuat sa scandeze Vama Veche mult dupa ce au intrat cei de la Holograf pe scena. Am avut si acum aceeasi senzatie de spectacol total... de energie... de ceva ce iti da puterea sa urli tare: Sunt Fericit!
    Multumim Tudor & Vama!
    Si sper ca Iasiul o sa va intampine de fiecare data la fel!

    RăspundețiȘtergere
  25. cand strigati la tudor parca strigat la mine...ma cheama la fel :)

    Un elefant isi desenaza autoportretul >> http://zaworld.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  26. toti cei care fura in XS ieri seara saliveaza dupa un bis Tudor, multumim frumos.

    pe curand, speram noi, pana atunci, numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  27. foarte tare VAMA, sooper show la iashi in xs ...va mai asteptam ... ati demonstrat aseara k merge treaba bine si publucul va iubeste!!! numai bine! Respect!

    RăspundețiȘtergere
  28. Vama si Tudor... zici ca ma uit la tv, la o emisiune care are nevoie de audienta, Tudor e in Vama si mai sunt inca 4 acolo... unul dintre ei a scris si aici pe blog, nu stiu daca ati observat ;)

    bine ai venit in blogosfera, Raul >:D<

    RăspundețiȘtergere
  29. Am ratat atatea...Sunt invidioasa pe iesenii care au fost joi seara in XS.Sunt suparata,mai mult decat suparata, nervoasa pe mine ca trec printr-o stare aiurea,ca n-am vrut sa stiu de nieni si nimic,ca n-am aflat nimic,ca n-am vrut sa aflu nimic,ca n-am avut timp si ca abia azi am aflat ca a fost Vama in Iasi.Si nici macar nu-mi aduc aminte ce am facut joi seara.Probabil ma chinuia tristetea apasatoare pe care o am de ceva timp, si acum s-a aceentuat cand am aflat si de concert..:(

    RăspundețiȘtergere
  30. "nimeni" si "accentuat"- starea mea de spirit e de vina..

    RăspundețiȘtergere
  31. 2 zile de la concert si eu inca sunt acolo:)...mutumim Vama, multumim pt hrana sufleteasca pe care ne-o dai!

    RăspundețiȘtergere
  32. au trecut zilele si eu inca ma gandesc la anumite melodii.. inca ma gandesc la atmosfera fenomenala de la concert.. a fost prea tare.. nu regret ca am fost,ca am cantat,ca m-am simtit bine dupa mult timp.. abia astept sa apara noul album..iti multumesc Tudor

    RăspundețiȘtergere
  33. ah:-s..
    as fi vrut sa vad...:-<

    RăspundețiȘtergere
  34. Da ... intradevar ... frumos, am fost si eu in XS Industry joi seara eram undeva in stanga scenei ... insa am fost putin dezamagit pt ca Vama nu este Vama Veche ... Vama Veche aveau piese cu suflet ... Vama au doar piese e ca si in melodia Bed for love "it was a bed for love and now it's just a bed for two" ... Si cred ca ai observat si tu Tudor ca cei prezenti au preferat mult mai mult melodiile de la Vama Veche ... pacat insa ca nu le-ai cantat in stilul Vama Veche ...

    RăspundețiȘtergere
  35. pt tudor: am observat ca cei prezenti au cantat in cor pe cantecele noi pe care le auzeau in premiera...daca te-ai simtit bine e ok daca nu ne pare rau:)

    RăspundețiȘtergere