[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 5 aprilie 2008

Mihaela Radulescu, declaratie nepotrivita.

In Ghidul Tv EVZ, Mihaela Radulescu:

Puneţi-vă în locul meu, cam câtă nevoie de exhibiţionism ar trebui să am ca să-mi povestesc gândurile? N-am destulă expunere? Când o persoană publică îşi face blog îmi dă senzaţia ori că e disperată să livreze lumii informaţii măgulitoare despre ea, nimeni nu scrie pe blog despre el însuşi că e un tâmpit, că are un muc în nas sau că sforăie, ori crede că asta-i calea spre menţinerea succesului.

Ştii cum mi se pare o persoană publică trecută de 30 de ani, de exemplu, care-şi face blog? Exact la fel de ridicolă ca o „tânără“ de vreo 50 de ani dansând lasciv pe muzică house. Ceva e nefiresc, e forţat, parcă vor să ne arate ce cool sunt, ori adevărul e mai puţin spectaculos. Mă refer strict la persoanele publice. Chiar nu mă văd în ipostaza asta şi singurele bloguri interesante mi se par cele ale necunoscuţilor talentaţi, viguroşi, îndrăzneţi, care au poveşti interesante, nu compuneri de clasa a IV-a.“


O respect pe Mihaela Radulescu, dar nu stiam ca este predispusa la DISCRIMINARE. Prin urmare persoanele publice care sunt trecute de treizeci de ani devin ridicole pentru ca aleg blogul ca forma de exprimare sau de expresie.

O femeie de cincizeci de ani care ar dansa "lasciv" pe muzica house( desi dupa parerea mea muzica house nu ar incita pe nimeni la dansuri lascive) s-ar acoperi automat de ridicol de parca pofta de viata, de sex, de rememorare ar trebui sufocate si reprimate dupa patruzeci.

Ridicoli sunt prin urmare si batranii care fac jogging, merg cu bicicleta, imping la sala 80 de kilograme din culcat sau schiaza extrem. Ridicoli in ochii Mihaelei. Pacat.

Oamenii aleg sa-si traiasca viata in diverse feluri. Unii, la cincizeci de ani, aleg sa danseze lasciv in discoteci pentru ca asta simt sa faca sau regreta tineretea trecuta, altii la aceeasi varsta sau chiar mai devreme, isi fac operatii estetice ca sa-si ascunda batranetea si prin urmare sa beneficieze de trairile celor "tineri".

Nici unii, nici altii nu trebuie condamnati. Pentru ca de la Marlowe si Goethe incoace "sufletul vesnic tanar" a fost una din obsesiile umanitatii.Iar in Postul Pastelui, o vreme a tolerantei si intelegerii, lucrurile nu trebuie privite discriminatoriu si unilateral.

Ma mira si ma surprind declaratiile Mihaelei pentru ca o stiam un om deschis la Nou. Blogul nu este o forma de fanfaronada si nici o forma de exhibitionism. De multe ori am auzit-o pe Mihaela, in contextul cazului fetitei Lianei Stanciu spunand: "campania mea" Nu cred ca a fost campania Mihaelei ci a tuturor celor care au ajutat dupa posibilitati fetita Lianei dar nu am judecat-o pe Mihaela in vreun fel cosiderand ca acea forma de exprimare a fost mai degraba o scapare decat o autoproclamare ca "charity guru".

Revenind la destinatia blogurilor din perspectiva persoanelor publice repet: pentru mine care sunt trecut de treizeci de ani si persoana publica si prin urmare vizat direct de aceste declaratii blogul este o alta forma de expresie. Este locul in care imi public fotografiile, eseurile si ideile, locul in care exersez proza scurta, locul in care vorbesc despre muzica mea. Am inceput cu 200 de cititori in ianuarie 2007 si am 30 de mii in martie 2008. Nu cred ca toti oamenii astia stau sa aprobe demonstratiile mele de "coolness" si exhibitionism.

Cred pur si simplu ca persoanele publice sunt lideri de opinie pe diverse segmente de public, mai mici sau mai mari si au dreptul in virtutea legilor comunicarii sa isi exercite abilitatile de relationare cu publicul lor. Masura in care fiecare dintre noi isi devoaleaza sau isi expune intimitatea pe blog este la libera noastra alegere si singurul in masura sa judece este Publicul. Care, dealtfel, o face comentand.

Prin urmare consider declaratia Mihaelei Radulescu, discriminatorie si nefondata si sper sa se gandeasca de doua ori si sa revina asupra ei. Mai ales ca suntem prieteni si vreau sa vin in emisiune sa-mi lansez discul:)

PS. Ma simt foarte "cool" cu blogu' meu si cu publicul lui:)))

68 de comentarii:

  1. cred ca exagerezi un pic cind spui de discriminare samd. femeia doar si-a expus parerea. e opinia ei in legatura cu blogurile si perceptia ei despre persoanele publice care au asa ceva. poate avea in fata ochilor pe cineva anume si-atunci a generalizat si-a iesit ce-a iesit. n-as judeca-o. daca nu-si schimba "declaratia" crezi ca ar influenta in continuare pe cineva opinia ei? nu cred.
    e regretabil ca pune semnul egal intre persoana si multiplele manifestari ale ei. dar e eroarea ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate,Tudor..si pe mine m-a uimit declaratia ei cand am citit-o..:)oricum,..faza cu varsta..la tine nu e valabila..dupa parerea mea..tu nu ai varsta,tudor chirila e vesnic tanar,mel tale nu-ti dau voie sa imbatranesti:)..:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte decentă şi avizata replica ta, Tudor. E poate la Mihaela o refulare ca s-a treyit prea taryiu, cand blogurile sunt un fenomen pe care ea nu a reusit sa-l "mulga" la momentul oportun?
    PS: vezi ca e o eroare in link :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu imi formasem o alta parere despre Mihaela Radulescu...sau poate era doar ceva de aparenta...
    Oricum eu nu cred in normalul impus de societate. sau in faza cu varsta;ce daca ai peste 30 de ani danezi pe house, si cei care au 19-20 daandseaza pe muzica pe care o ascultau cei care acum au 40-50 de ani

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ma bucur de blog-ul tau, ma bucur ca un om ca tine exista si ca are curajul de a spune si de a publica, pe un blog, ce gandeste si ce simte. Mihaela Radulescu, ca om public, as trebui sa nu faca comentarii critice, dar traim in democratie si ea la fel, la randul sau, are dreptul de a exprima opinia propria.
    Multumesc Tudor pentru tot ce scrii din sufletul tau !

    RăspundețiȘtergere
  6. ciudat, si eu aveam alta parere despre ea, o credeam mai "open mind" :)
    mama, care are 50 de ani, imi zicea ca, daca nu avea probleme cu tensiunea, joi ar fi fost in primul rand, dansand si cantand cu noi...
    nu cred ca blogurile sau dansatul au vreo legatura cu varsta... sunt discriminari nefondate

    si noi suntem multumiti de blogul tau :)

    offtopic: am pus poze de joi, de la concert :) ( pt cei interesati )

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow! Mihaela Radulescu e ok asa cum e! Asa percepe ea lucrurile si n-ai ce-i face. Asta nu inseamna ca toti sunt de acord. Tudor, Tudor...de ce te-a afectat? Chiar tu ai spus ca te simti "cool" cu blogul tau. Asa sa fie, indiferent de ce spune Mihaela Radulescu sau altii!!!
    Personal, te felicit ca ai facut ceea ce ti-ai dorit - ma refer la blog - si mai spun ca e super ok sa faci in continuare ceea ce simti! E doar un gand, nu o parere. Tu tine cont in primul rand de ceea ce simti tu! Asta e puterea ta! Exprim-o. Restul exprima "puterea" lor de a intelege, a simti, a accepta. Si pana la urma nu cred ca e motiv de suparare. E doar un adevar al unui moment, pe care-l acceptam sau nu ;).

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor, pana mai ieri gandeam ca Mihaela.a Si mie-mi place ENORM, o respect si simteam - ca si ea - ca nu mai am varsta sa postez tot felul de prostioare pe un blog (asa cum o faceam candva pe o bucata de hartie)... insa iata ca azi am avut o revelatie pe care sper ca o va avea candva si Mihaela Radulesc. vezi: http://cecitesc.ablog.ro/

    love ya!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred că a construit această argumentaţie doar ca să dea în Andreea Marin Bănică. O recunoşti pe aceasta în descrierea din articolul Mihaelei. Atât.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela a facut a propos clar la Andreea Marin, nimeni nu e prost sa nu se prinda. Si mie mi se reproseaza ca am blog , chiar daca nu sunt persoana publica. Dar imi place, imi place sa si dansez, sa cant, chiar daca nu am voce si cantatul se rezuma doar la faza"in casa". Si nu baga si tu in seama toate prostiile altora.Scrie, ca scrii bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. florin grozea// daca a facut-o sa ca sa dea in andreea marin trebuia sa nu generalizeze. Putea sa o atace pe andreea marin. Era mai asumat asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu cred ca acele comentarii legate de blog o vizau in principal pe Andreea Marin, dar a generalizat prea mult.
    E foarte ok sa ai blog atat timp cat ai ceva interesant de spus, iar faptul ca la tine pe blog, Tudor, intra si citesc zilnic atatia oameni, spune multe :)

    RăspundețiȘtergere
  13. apropo de bloguri.
    de ce nu ii spui tu prietenei tale sa isi faca un blog mai personalizat..mai..:-? nu stiu cum sa zic.. e atat de impersonal. nu zic asta cu rautate.
    i-am lasat intr-o zi un comentariu in care ii spuneam sa isi corecteze posturile inainte sa le publice pentru ca sunt cam multe greseli..si se pare ca acel comentariu nu a aparut niciodata, ci doar s-au corectat greselile din postul respectiv. cred ca cineva sterge comentariile rele :-?
    whatever. e treaba ei. doar ca blogul tau..si blogul ei sunt doua chestii atat de diferite..
    i love u anyway :))

    RăspundețiȘtergere
  14. ^ comentariile rele=al meu era unul constructiv:P

    RăspundețiȘtergere
  15. little miss happy// blogurile noastre nu trebuie sa semene

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie imi placea de Mihaela Radulescu...dar acest comentariu si aceste ganduri ale "dansei" m-au suparat :) Cred ca s-a referit in mare parte la Marin Banica...dar nu trebuia sa generalizeze...cu aceasta declaratie a scazut in ochi mei si chiar a multora, cred. Oricum tu nu tre sa te superi ca e super blogul si observi cata lume il acceseaza :) bafta

    RăspundețiȘtergere
  17. littlemisshappy doua bloguri nu pot semana din simplu fapt ca noi , oamenii suntem atat de diferiti unul de altul. Blogul face o diferenta!Diferenta dintre punctele de vedere , pasiuni , probleme care te framanta , imaginatie si lista poate continua.
    Referitor la postul in cauza , Mihaela Radulescu are si ea un anumit punct de vedere. Asa simte ea si crede si ii respect decizia de a nu fi de acord cu blogurile atata timp cat nu apare din senin , intr-o zi un blog al ei.
    Blogul este un loc unde poti scrie liber tot ce simti. Eu una, pe blogul public nu scriu tot. Din cauza asta mi-am mai deschis unul in care pot scrie absolut tot ce ma deranjeaza .Stiu , uneori sunt ipocrita.:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Oare pe cine nu suporta Mihaela DELOC DELOC ( chiar daca nu recunoaste public,oricum n-ar mai fi cazul) si si-a facut blog? Pe Andreea Marin Banica :))
    In cazul in care...sa presupunem ca nu s-ar fi referit la ea...desi eu sincer ma indoiesc...ce-ar insemna? ca la 31 de ani trebuie sa-mi sterg blogul fiindca nu mai sunt "in tendinte" si sa nu mai dansez fiindca sunt "ridicola"?daca ar vedea-o Mihaela pe mamaia cum danseaza pe muzica populara(e adevarat ca nu lasciv)...si-ar schimba parerea:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Putea Tudor sa nu generalizeze si sa o atace direct pe Andreea, dar a vrut sa vie mai subtila, adica sa se inteleaga ideea fara a da nume...nu prea i-a iesit

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tudor, cred sincer ca nu ai inteles mesajul Mihaelei. Nu se refera la marea majoritate a persoanelor care aleg sa comunice public ceea ce gandesc, ci ce cei care copiaza acest mod de comunicare in scopuri mai multe sau mai putin de imagine. Poate exprimarea ei nu este cea mai potrivita.
    Atat.
    Daca ma intrebi pe mine, ai reactionat exagerat.
    Toate bune, astept sa te citesc in continuare

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihaela Radulescu crede ca doar ce face ea e bine, de admirat, cool si de urmat. Nu trebuia sa critice atat de aspru si de nedrept. Da, sunt de acor ca unii isi fac blog si n-au de fapt nimic de spus, dar nu trebuie in niciun caz generalizat. Plus ca, sunt sigura, nici macar n-a cercetat blogurile vedetelor trecute de 30 de ani, sau macar cateva, ca sa poata fi atat de ferma. Imi schimba impresia despre ea aceste declaratii...

    RăspundețiȘtergere
  23. : ) diferenta dintre ziarele de scandal si cele (daca exista) care au ceva de spus.
    E libera sa-si spuna parerea dar nu cred ca e in masura sa-i judece pe altii (nici macar pe Andreea Marin). Oricum nu in presa. Nu e prea departe de "persoanele publice" pe care le critica (vorbeste aproape numai ea, e mai mult decat decoltata si nu cred ca e doar rolul pe care-l joaca in emisiune).

    Cand am dat de blogul tau n-am crezut ca Tudor Chirila chiar posteaza. (Tudor Chirila, tipul ala care canta, ala cu marea!) Si raspunde! Ce faaaaaaaiiiiiin!!!
    Poate blogul este un mod de promovare, dar sigur a aratat ca Tudor Chirila e om, are si zile proaste, se enerveaza (si-mi sterge comment-urile ; ), se bucura, are ceva de spus, e serios sau glumeste, scrie.

    Imi plac compunerile de clasa a IV-a. Imi plac compunerile fratelui meu. Iar cand ne-a citit oracolul (intrebare: de ce esti roscat) am ras cu lacrimi : )

    RăspundețiȘtergere
  24. Felicitari, Tudore...ramai exact cum te stiam...arunca un ochi si pe la mine, doar ca sa stiu daca eu te-am dezamagit...desi nu cred...numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  25. nu am zis ca trebuie sa semene.. nu ma intelegeti gresit..dar chiar cred ca poate mai mult ;) si nu ma refeream la posturile blogului ei, ci pur si simplu la aspect. whatever.

    RăspundețiȘtergere
  26. atunci sa inteleg ca mama este plecata cu memeaca.....ca doar asa spune raduleasca...ca biata mama la 50 si putin ani merge ca nebuna la toate concertele din buc ..rock...ne-rock...ca biata femeie vrea sa recupereze ce a pierdut in tineretze in "anii de glorie"....oare o fi si mai nebuna ca a mers cu mine prin cluburi?!?....sa babit

    RăspundețiȘtergere
  27. Penibili nu sunt cei trecuti de 30 de ani. Nu sunt nici copiii de 12 ani, nici femeile ori barbatii, vedetele sau ''anonimii''. Penibili sunt toti cei care se lalaie pe blog, si Mihaela s-a gandit probabil ca marea majoritate a vedetelor ce ofera pe blog expuneri de ganduri( altfel inutile)si ''informatii magulitoare'' ( desi a generalizat, si asta este o greseala, se intampla destul de des...)

    RăspundețiȘtergere
  28. prin citatul asta:

    "singurele bloguri interesante mi se par cele ale necunoscuţilor talentaţi, viguroşi, îndrăzneţi, care au poveşti interesante, nu compuneri de clasa a IV-a"

    .. contrazice tot ce a zis inainte: o persoana publica nu poate sa scrie un blog klumea. doar un necunoscut. cu conditia sa fie "viguros"... :)))

    adica care va sa zica daca Cartarescu ar avea un blog .. ar fi mai putin valoros decat al unui necunoscut ...

    e o stupida mihaela. intotdeauna a fost. nu ma mira deloc cuvintele ei. doar si-a dat arama pe fatza.
    ..din nou.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu va intrebati de ce a aparut declaratia asta a Mihaelei Radulescu dupa ce Andreea Marin Banica si-a facut blog, indiferent de alte circumstante? Eu banuiesc ca "rivala" ei era persoana ridicola trecuta de 30ani sau cel putin pe ea o avea in vizor in primul rand prin declaratiile respective.

    RăspundețiȘtergere
  30. .exact . ai pus punctul pe i.

    ..se simte clar in declaratie o aluzie la cineva anume ..


    ..ideea e ca imi plac femeile moderne .. independete, cu atitudine.

    dar pupezele de genul de 4x femeie imi repugna: o femeie cu atitudine , moderna, nu are nevoie sa epateze pentru a se OBSERVA cat de emancipata e ea...

    se simte .

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma intreb cand ai timp sa le faci pe toate. sa citesti articole bune sau mai putin bune, sa faci si teatru , sa sustii concerte-unul dupa altul-, sa lucrezi la un nou album, sa ti faci timp de iubita, mama, priteni dar mai ales sa ti exprimi ideile pe blog.
    Este o mare realizare sa stii sa ti imparti timpul...spun asta pentru ca uneori simt ca nu mi ajung cele 24 de ore. Poate ai o reteta...

    Ps: PTR MIHAELA RADULESCU

    Blog - definiţie

    Blog-ul este un site (pagina) de internet in care informatiile sunt de tip jurnal iar afisarea se face in ordine cronologica inversa. In general in blog sunt trecute comentarii legate de un subiect particular cum ar fi stiri locale, politica, sport sau chestii personale. Un blog tipic este o combinatie de text, imagini, legaturi (linkuri) catre alte blog-uri sau alte pagini de internet. Unele blog-uri sunt interactive oferind posibilitatea ca cititorii sa lase comentarii. In decursul timpului au inceput sa apara bloguri in formate specifice: photoblog (blog foto), vlog (blog video), podcasting (audio blog).
    Termenul de "blog" provine din termenul "web log" fiind un derivat al acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  32. tudor,nu cred ca e cazul sa t lasi afectat de o parere...este ceva generalizat si nu ar trebui sa o iei personal...poate mihaela a dat aceasta declaratie doar pentru a atrage atentia asupra ei...nu te supara aiurea:*

    RăspundețiȘtergere
  33. Chestia asta pute, nu simpatizez cu nici o "diva" dar pana la urma nu mai face declaratii sa dai in atatia bloggeri care fac un lucru super ca scriu si ca arata si la alti oameni pareri,ganduri etc...asta e singurul mod in care te exprimi si mai vad si altii si vezi ca si parerea ta conteaza uneori.In lumea virtuala nu mai conteaza varsta, atata timp cat ai ceva de aratat si ai cu ce...iar daca pe doamna Radulescu o vad la Tv multi si poate sa-si exprime parerea si sa manipuleze pe cine vrea ea nu o mai intereseaza un anume blog care inseamna sa pui ceva pasiune si siceritate...e adevarat...e mai mult decat o declaratie nepotrivita FIX de la persoana nepotrivita.Shame on her!

    RăspundețiȘtergere
  34. hehe! d acord cu Florin (Hi-Q)..cred k tinta declaratiei a fost nimeni alta dekt stimabila "zana"..a se vedea articolul din revista Viva (p apr..cred!) in care doamna Banica isi promova blogul, iar atentul sot descria blogul nevestei k o noua cale de a descoperi aceeashi zana, mai proaspata, mai pufoasa, mai parfumata..ah! stai!...asha era odata reclama la cocolino:))

    RăspundețiȘtergere
  35. hehe! d acord cu Florin (Hi-Q)..cred k tinta declaratiei a fost nimeni alta dekt stimabila "zana"..a se vedea articolul din revista Viva (p apr..cred!) in care doamna Banica isi promova blogul, iar atentul sot descria blogul nevestei k o noua cale de a descoperi aceeashi zana, mai proaspata, mai pufoasa, mai parfumata..ah! stai!...asha era odata reclama la cocolino:))

    RăspundețiȘtergere
  36. bare in mind ca sunt un om care nu se uita la mizeriile de emisiuni ale mihaelei sau ale celorlalte dive de pe tv, asa ca ma simt penibil in postura de a-i lua apararea. desi e clar ca aceste cuvinte care "ne doare" o aveau ca tinta pe andreea-banica jr, se pare ca, pana la urma, au muscat usuturator din cealalta minunata si polivalenta andree.
    de aici reactia lui tudor, ce numai lui nu-si lua apararea, slava Domnului!
    apropos de asta, mi se pare foarte gretos sa folosesti argumente gen 'pai bine mai fato, tu faci misto de iubita-mea-care-scrie-la nivelul-unui-viitor-fundas-de-clasa-a-4-a in Postul Pastelui? atunci permite-mi sa scot si eu neste reutati din sac; sigur, ele n-au nici o legatura cu lucrurile de total bun-simt pe care le-ai spus despre blogul iubitei mele!'
    jenant, musiu, jenant!
    mai bine o lasai pe andreea sa-si ieie singurica apararea, in stilul inconfundabil platitudino-compunerician de clasa a 4-a, storcator de lacrimide crocodil. deh, o fata simpluta, cu suflet maaaare...
    hahaha =)

    RăspundețiȘtergere
  37. La orice vârstă căutăm confirmarea intenţiilor noastre. Avem nevoie să cunoaştem părerea celor pe care îi simţim aproape, avem nevoie de persoane care să ne deschidă drumul spre valori adevărate. Dacă zece cititori din 30000 ajung să citească Tolstoi şi să asculte Mahler pentru că şi Chirilă o face, atunci Tudor nu şi-a pierdut timpul degeaba scriind. Tineri care nu citesc o carte, rămân cu ceva dacă parcurg blogul. M-am amuzat când am primit prin forward unul din articolele lui Tudor, de la o persoană care nu are nici o tangenţă cu muzica lui. Cuvintele lui Tudor circulă.

    Emisiunile de după amiază, ca şi telenovelele, îmi par gândite pentru oameni însinguraţi, cumva umplu un gol. Şi atât, pe când blogul înseamnă comunicare, apropie oamenii. Nu rezist să urmăresc o emisiune, dar aş cerceta blogul Mihaelei Rădulescu, dacă ar avea unul. Cred că nu realizează cât impact ar avea părerile ei asupra tinerelor. M.R. este un om puternic, are ceva de spus, "are gândul pe verticală" şi mai are şi chemare pentru scris, cred numai că nu şi-a făcut timp să înţeleagă rostul cuvântului scris pe internet. O va face, pentru că în jocul de 21 de cuvinte, cu siguranţă ar alege: cuvânt, scris, statornicie, credinţă, a dărui.

    RăspundețiȘtergere
  38. Fain...dar mai usor cu Lideri de Opinie ca ajungem tot acolo. Numa'bine.

    RăspundețiȘtergere
  39. exagerezi cand spui ca este vorba despre discriminare.este o opinie pe care suntem liberi s-o aprobam sau s-o combatem.de altfel, cred ca nu merita sa generalizam o declaratie clara, in care Mihaela isi expune punctul de vedere despre utilizatorii blogurilor cu alte lucruri , sa zicem, conservatoare. mi se pare interesant ca vorbeste de un fenomen, cel al blogarilor anonimi, dar care ar merita cititi cel putin odata!in final, eu spun ca Mihaela Radulescu nu a gresit cu nimic in aceasta declaratie.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna
    Imi place comentariul tau la adresa Mihaelei, insa sa stii ca ea viza o singura persoana in acel articol/interviu, si anume Andreea Marin, care de curand vorbeste cu fanii, sau ce-or fi ei, pe blogul sau. Asa ca, tu nu ai de ce sa te simti jignit... pur si simplu Mihaelei ii place sa o jigneasca pa rivala sa :)) Tiganie curata! Parca vine din satra :)
    Cu bine

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  41. ai argumentat foarte frumos. felicitari.
    indiferent la cine se referea mihaela a facut o gafa si chiar una foarte mare. sunt o multime de ziaristi si politicieni tercuti de 30 de ani care au blog. cu ei ce face, daca pe noi muritorii ne considera....
    o zi minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  42. ..mda..chiar m-ai amuzat teribil cand ai postat aceasta campania anti Mihaela..si-ti spun si de ce..mi-am amintit o emisiune acu' vreo 2 ani ma rog nu mai tin minte exact dar ceea ce tin minte ca ai
    zis-o pe fata cum c ai fi pe spate dupa ea..si mai in gluma mai in serios si"coana mare" a destainuit ca ai dat-o gata so intrebarea este what's happend
    meanwhile?..whatever glumeam..e chiar ok femeia pana la un moment dat..pana nu sare calu prin ipocrizie..si mai zice de zana cea buna ca e prefacuta..tot ce mai am de adaugat e ca vorba aia cine cum traieste asa judeca..adica mai pe romaneste ea vroia sa zica "oameni buni eu n-am nevoie de nici un blog ca sa ma stie lumea si sa ma admire..toata lumea e la picioarele mele"..da ma rog ce mai conteaza noi sa fim sanatosi..pana una alta sunt happy ca mai sunt oamnei de valoare in tara asta si s-ajungi la nasul lor nu-ti trebe scara-nalta..doar un cont gmail..:) Tudorica esti un dulce,ma!

    RăspundețiȘtergere
  43. Ratacind pe net, intr-una din serile trecute, m-am bucurat enorm sa dau de blogul lui Tudor Chirila, si am revenit si ieri si azi...si, in mod categoric, voi reveni si maine...si poimaine:) pentru ca acest mare om are ceva de spus, de povestit, si o face intr-un fel maret.Randurile lui denota cultura si educatie, iar blogul viata si un dram de nebunie.O persoana publica, una dintre putinele valori ale acestei tari, un model pentru unii dintre noi cei tineri, Tudor, are blog!Pai, sa-ti traiasca!!!!...Daca Mihaela nu te vrea, noi te vrem!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  44. d-na mihaela radulescu a scos o carte foarte proasta.
    banuiesc ca pe blog - unde se presupune ca scriem mai "in direct" si fara N ciorne - nu s-ar descurca nici atat.
    asa ca.. sa lase pe altii.

    in viziunea dansei houellebecq o fi un alt idiot care a scris niste insemari pe internet. mda..

    RăspundețiȘtergere
  45. Tudor, am citit citeva "episoade" din Blogul tau si imi place modul in care iti exprimi punctul de vedere: deschis, obiectiv si la subiect. Fac si eu un comentariu la felul cum ai raspuns Mihaelei Radulescu si tin sa-ti multumesc in numele femeilor cu virsta de 30 de ani si mai mult, pentru ca respecti FEMEIA si ca urmare ai spus lucrurilor pe nume; indiferent de ce virsta are, consider ca o femeie cauta sa cunoasca mai mult,sa se emancipeze dtpdv, sa invete si sa se bucure de lucruri noi, ca de pilda si mentinerea un "blog" personal, si chiar sa danseze atunci cind simte nevoia, chiar si intr-o discoteca, de ce nu? Numai o femeie care doreste mai bine pentru ea, vrea sa incerce lucruri noi si sa le experimenteze. Referitor la Mihaela Radulescu, este ironic faptul ca este o femeie cu virsta peste 30 de ani si tocmai ea este cea care le "margineste" pe femei din lipsa unei gindiri libere, ba dimpotriva,din cauza unei mentalitati invechite, restrinsa, obtuza, si total discriminatorie. Daca intr-adevar gindeste asa cum vorbeste de ce a ales sa fie o persoana publica in vazul tuturor pentru a-i cunoaste "calitatile" care o fac deosebita fata de cei care o privesc, in loc sa-si asume rolul de femeie traditional de acum 30, 40 de ani? Nu comentez. Pacat ca este o persoana publica de la care femeile obisnuite sa spunem, ar dori sa ia exemplu, tocmai pentru ca dorim ceva mai mult din viata, in loc sa ne puna la "colt" daca cutezam sa iesim din afara "normelor vechi" legate de femei.

    Danika - o cititoare si admiratoare de "Blog" si cu virsta peste 30 de ani si nu mi-e rusine, ba dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere
  46. fiind vorba de Mihaiela , ma amestec nitel : dupa ani de simpatie tre sa recunosc ca a inceput sa ma calce pe bataturi drept pentru care am facut rost de-o ureche de elefant si am inceput sa ascult diversi si diverse : e ecologista dar apare la showuri cu celebra blana de 50.000 euro ( penibil pentru o frecvent sustinatoare a sarmanilor ) , fizic e rezultatul a doua chestiuni : in vazul lumii a urmat sfaturile Mihaelei Bilic drept pentru care are o parere minunata despre cum arata iar in nevazul lumii e opera iubitului Mihaelei Bilic ( celebrul Costica Stan - chirurgul estetician )...ce s- mai lungesc , e operata toata ( sani , nas , burdihan , etc )...de unde stiu asta ? din interior...si ca sa am si legatura cu subiectul blogului acilea prezent , scapa dude din gura vizavi de blogari ( inclinn sa-i dau dreptate celui care afirma ca de fapt , e iritata de faptul ca a scapat trenul publicitatii de care era NORMAL sa beneficieze ea mai intai de toate...si apoi ailaltii...)

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi place mult cum scrii,de fapt cum gandesti.Asa cum imi place si muzica ta,si prietena ta.
    Sunteti printre putinele persoane pe care vreau sa le mai vad la TV.

    Va mai asteptam pe la Brasov!

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Citesc de cateva luni ce scrii ,desi marturisesc ca nu ascult prea des ce canti.Apreciez mult modul absolut "cuminte " tip comunicat de presa ,in care ai raspuns Mihaelei,total aparte de stilul tau uzual.
    Eu am peste 50 de ani si nu ma simt ridicola ca imi place rock-ul si sunt fan Queen si corespondez pe mail cu fanii in cadrul grupului Queen de pe Yahoo!! As vrea sa-mi fac un blog, dar nu dispun de timpul necesar.
    Marturisesc ca m-au lasat "bouche bee" aceste comentarii lipsite , de fapt, de substanta.Se doreau replica la blogg-ul rivalei sale,dar este o replica total neinspirata.Cum sa se simta de ex. anumite persoane publice din sfera politicului care au blog?!
    Hotarat lucru, pe Mihaela a luat-o puternic valul de "simpatie" si a dus-o in taramul "de jos" de unde nu cred ca va reveni asa curand.!!

    RăspundețiȘtergere
  50. mihaela radulescu nu sta foarte bine cu inteligenta si o demonstreaza de cate ori are ocazia. nu trebuie luata chiar asa in serios.

    pe de alta parte, nu o poti condamna. probabil ca s-a gandit doar la situatia ei si atunci ii dau dreptate. ar fi fost penibila. ce sa scrie ea pe blog? iti faci blog doar daca ai ceva de spus... asa ca Ioan T. Morar

    RăspundețiȘtergere
  51. Chirila, ti-ai schimbat targetul? Ce naiba sa cauti in emisiunea aia de gospodine telenoveliste?

    RăspundețiȘtergere
  52. Little miss happy... te inseli... comentariu tau apare la Andreea pe blog... l-am citit eu sapt trecuta... si Adreea ti-a si raspuns la el!
    Poate ca ai uitat tu la ce articol ai facut comentariul respectiv si nu il mai gasesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Mihaela nu cred ca s-a gandit ca exista si bloggeri ca tine, Tudor. Era pur si simplu un atac la adresa Andreei Marin. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  54. Tipa isi rationalizeaza lenea (sau incapacitatea?) de a produce ceva interesant.

    RăspundețiȘtergere
  55. ok ok ...declaratie nepotrivita, dar de ce trebuie s-o critice toti?

    visit: http://zaworld.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  56. as comenta si eu dar nimeni nu trece de primele 10 comentarii :)

    RăspundețiȘtergere
  57. apropo de baba.... mie chiar imi plac persoanele care nu uita ca muzica poate sa placa la orice varsta :)

    http://www.youtube.com/watch?v=LJhcYDp47w8&feature=related

    Cat despre Mihaela Radulescu....trebuie sa aiba si ea ce zice, altfel nu ar mai aparea la TV :)

    RăspundețiȘtergere
  58. uitasem de blogul tau,sincer, plus ca nu am avut timp sa-l citesc.azi in masina mi-am adus aminte ca imi pot ocupa timpul liber si plictisitor de la munca citind blogul tau.de ce?pentru ca esti celebru.d-aia.pentru ca lumea stie cine esti si poate vrea sa te cunoasca cu adevarat.tocmai d-aia admir ca ti-ai contruit un blog,alaturi de noi toti ceilalti.si am comentat si partea cu declaratiea mihaelei radulescu,caci e bine sa ai un blog ca sa poti fii ascultat in primul rand,sa iti poti exprima gandurile,simtirile si trairile.

    RăspundețiȘtergere
  59. De acord cu tine,Tudore!Ma simt chiar vizata!Am peste 50 de ani si am bloguri si ascult muzica house printre alte genuri.Ce vina am eu ca timpul curge asa de rapid peste carcasa in care locuiesc? Dar voi fi curind razbunata!Mihaela va avea 50 de ani si eu o astept sa-i aduc aminte de aceste vorbe superficiale,jignitoare si necalculate pentru virsta la care altii au creat maretii(inclusiv eu)30 de ani e maturitatea si tandretea cu care ne facem patul pentru cei 50 de ani la care aspiram,ce sa mai zic de masa,biroul,sevaletul,caietul, la care lucram,transpiram,iubim,etc...despre ce vorbea aceasta mindra fata???Despre ea...asa va fi????

    RăspundețiȘtergere
  60. te-am urmarit in seara aceasta la cristi brancu,dar oricum ai dreptate,oricum suntem o tara in care doar aparentele conteaza de cele mai multe ori.probabil ca mihaela ar ramane socata daca ar vedea vre-un batranel pe role sau o batranica dansand in vre-un club,probabil ca multi gandesc ca ea,asta e in tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  61. Draga Tudor, Mihaela are dreptate in felul ei, dar tu ai prins imediat ideea ca era o sageata cu tinta precisa: Andreea Marin Banica junior, cea mai buna prietena a Andreei Raicu, nu ? A fost ideea ei cumva ? Si apropo de iubita ta actuala, cum ai reusit sa faci giganticul salt de la Dorina Chriac, o fata de milioane, sensibila, talentata, vie, naturala, desteapta, dulce etc., la paiatza de Andreea Raicu, falsa, umflata de platitudini, fara nuantze, cu o voce imposibila, stridenta, agresiva, fara dileme... E femeia perfect sigura pe ea, femeia care nu are decat certitudini, care nu se iubeste decat pe ea, drept dovada, Maria, fetita pe care, chipurile, o protejeaza, e copia ei leita. Atata narcisism si atata superficialitate, mai rar. N-are fata de niciunele, Tudore, poate doar o piele frumoasa. In rest, e o carcasa. Suna a gol. O sa vezi...

    RăspundețiȘtergere
  62. Sunt de acord cu Tudor cand spune ca fiecare trebuie sa fie liber sa traisca si sa se exprime asa cum ii place si considera de cuviinta...

    A avea un blog ca persoana publica trecuta de 30 de ani mi se pare o chestie interesanta, atata timp cat blogul spune ceva despre tine, atata timp cat o faci cu daruire si nu doar ca sa fii la moda si sa ne anunti de cate ori ai fost la
    coafor saptamana trecuta.

    Mi se pare fascinant sa aflu lucruri inedite sau pur si simplu haioase despre o persoana publica. E interesant, de exemplu, sa aflu activitatile caritabile ale Andreei Marin, de exemplu sau sa citesc ganduri despre noua carte a Mihaelei Radulescu.

    Imi place mult Mihaela, cred ca e o femeie foarte interesanta si cu siguranta are dreptul la propria opinie. Poate ar fi trebuit sa fie un pic mai atenta la felul in care isi spune parerea.

    Nu e nimic rau in a fi trecut de 30 de ani si a avea un blog pe care oamenii sa-l citeasca cu placere. E refreshing sa vezi si o alta fata a personalitatii unui om, alta decat cea pe care ne-o vand toate ziarele de scandal.

    In plus e de admirat cel care reuseste sa-si aduca o parte din viata, trairi si ganduri in fata unui public atat de divers.

    RăspundețiȘtergere
  63. Mihaela Radulescu se afla in pragul crizei de la 40 de ani...Cei ce se afla in floarea varstei, sunt atinsi de regula de acea benefica intelepciune, ceea ce nu se poate spune despre Mihaela, avand in vedere afirmatiile ei. Oare la varsta de 50 de ani, Mihaela se va simti ridicola facand, spre exemplu dragoste?

    RăspundețiȘtergere
  64. mihaela s-a simtit mai bine publicandu-si cartea si nu i-a spus nimeni ca este exagerata, diferenta este ca pe blog ideile iti sunt comentate imediat.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ar trebui sa fim putin mai sceptici cu declaratiile astea aparute in tot felul de publicatii triste.Mihaela are blog: http://www.youtube.com/watch?v=MH9P9B_ncts&feature=related
    Nu cred,deci,ca a facut astfel de declaratii.Daca le-a facut insa,se pare ca si-a schimbat opinia intre timp.

    RăspundețiȘtergere
  67. Cu siguranta parerile sunt impartite, eu prefer sa nu ma declar pro sau contra x/y , voi continua doar prin exprimarea parerii personale. In opinia mea, blogul reprezinta probabil pentru unii ceva, pentru unii altceva. Unii vor cauta doar formarea unui personal brand prin a avea un blog decent, altii vor face acelasi lucru prin mizerie, dupa principiul daca vrei sa traiesti trebuie sa te bagi in rahat. Pentru altii, blogul ramane doar posibilitatea de a scrie. Doar posibilitatea de a spune ce parere ai in ceea ce priveste un subiect, indiferent de cine citeste acel blog. Unii iubesc scrisul. Pentru unii a scrie este egal cu a te vindeca si reprezinta momentul lor de liniste. Pentru altii de zgomot.

    RăspundețiȘtergere