[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 10 aprilie 2008

Suntem in Iasi

Suntem deja in Iasi. Probe de sunet la 17. Cantare 23. XS Industry.

10 comentarii:

  1. tocmai am venit de la concert:).desi urmaresc blogul de la inceput..nu am zis nimic pana acum,...dar trebuia sa va felicit...ati fost nr1. Ma intrebam piesa cu "lasa-te de bautura apuca-de de agricultura" pe care a-ti fredonat-o ultima data la iasi a-ti lasat-o balta?:)keep up with the good work.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tudore,ati fost super la Iasi in XS Club Industry.
    Exact acum am intrat in camera caminului in care stau si pot sa ti zic ca pe drum am tras o concluzie: sunteti dementiali, fratilor![sper ca ma pot adresa asa :D]
    ce am mai vazut prin XS.. si cred ca e o chestie chiar generala a fanilor Vama.. lumea nu a uitat de Vama Veche.. multe melodii Vama Veche mai cerea publicul ! [si acum imi suna in cap multimea urland "Cis-mi-giu! Cis-mi-giu!"]. si ..1: unele melodii raman in suflet intiparite pt totdeauna si 2: dupa lansarea albumului Vama o sa doreasca publicul multe melodiiiii noi Vama.
    Multumim,Tudore! Multumim, Vama! voi si muzica voastra reprezentati studentia noastra! Multumim din suflet..

    RăspundețiȘtergere
  3. ati fost geniali in seara asta tudor... m'am simtit extraordinar, si printre altele am simtit ca ai vrut mult sa promovezi noile piese pe care, cel putzin eu, le ador... dar lumea nu a uitat de ce a fost si va fi mereu "Vama Veche"... semneaza baiatul care a reusit sa ajunga la tine doar pt ca a avut o prietena care a vrut sa ma fak fericit... ai fost in inimile noastre cu Vama Veche si dupa o perioada de timp Vama va fi la fel sau chiar peste ce a fost Vama Veche.... multumesc mult pt ce ai facut in seara asta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ce inseamna ca faci muzica...sa reusesti sa ajungi la sufletul unui public ce a venit acolo doar cu un singur scop...colajul de la final cu piesele internationale a demonstrat ca "voi faceti muzica nu bani" :D, bravo! omule..cel de la clape, jos palaria... ma inclin cu tot respecul in fata formatiei VAMA...!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vama este cu adevarat una noua, "oamenii cu sunetul" sint cei care fac in mare diferenta. Si Tudor incearca sa faca oarecum altceva insa lumea tot Hotel Cismigiu cere. Si eu sint legata de melodiile vechi dar haideti sa facem loc si celor noi ca suna chiar bine. Eram fana Vama Veche si acum sint fana Vama, ceea ce ma face sa cred ca st fana Tudor Chirila. Nebunia ta Tudor imi creste adrenalina si... ai fost superb aseara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca-mi traiesc tineretea cu voi. Sunteti buni sunteti artisti. Bravo voua si va mai astept la iasi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Vama! Desi au trecut ceva ore de la ultimele sunete pe care le-am auzit in XS, muzica voastra inca rasuna tare in mine, in amintirea pe care doar inima o poate mentine atat de vie. Inca nu pot sa cred ca am facut parte din nebunia frumoasa de aseara. Great sounds, great music! Desi cuvintele nu mai au aceeasi putere pe care o aveau alta data, indraznesc sa va spun, umil, "Felicitari!". Zic "umil" pentru ca mi se pare ca sunt un om sec in comparatie cu voi, adevarati artisti.
    Cam atat, ca imi dau lacrimile daca mai scriu ceva. Just keep up the good work, 'cause we need it!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb concertul, medleyul de la final a fost demential.
    Mi-au placut mult de tot melodiile noi, Cartita, Tata taie porcu, Sambata seara in oras (jumatate din fetele prezente au strambat un pic din nas) si mai ales Pe sarma. Ma asteptam sa aud si Bed for love.
    18 Ani, mi-a adus aminte de perioada majoratelor din liceu, cand urlam ca nebunii pe melodia asta.
    Multumim Vama!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vama cu nimic mai prejos decat Vama Veche; instrumentistii au fost pe masura lui Chirila adica dementiali ; iar ideea cu medley-ul de a dreptul nebuneasca; mi s a ridicat parul pe mana; ultimul fragment m a dus deja undeva in viitor la concertul Metallica la care of course am deja bilet :) keep on rockin`

    RăspundețiȘtergere