[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 2 aprilie 2008

Ziua Adevarului

In conditiile in care zilnic reusim sa ne mintim pe noi insine si pe cei din jurul nostru in varii forme 1 aprilie a devenit o "sarbatoare" oarecum desueta.

Cu toate astea traditia se respecta si ne facem farse. Deseori ele frizeaza grotescul. Ar fi interesanta insa o zi a Adevarului.

Din pacate mult mai greu de realizat. O zi in caresa ne spunem noua si celor din jurul nostru Adevarul. Cred ca s-ar declansa un razboi.

9 comentarii:

  1. O zi a ADEVARULUI la romani, ar distruge prietenii de o viata. In Romania nimeni nu vrea sa stie adevarul " ne place sa fim mintiti frumos". Zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am incercat faza cu spusul adevarului.nasol.s-a dovedit ca nu multi stiu sa-l accepte.macar mi-am dat seama cine mi-e prieten adevarat.
    inainte aveam o gramada de prieteni.acum am o gramada de amici si 2 prieteni.cred ca lumea mea merge din ce in ce mai bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. o zi a adevrului ....e interesanta propunerea pacat ca nu multi sunt incantata de ea.Ar fi ziua ai in care nu ne-am mai ascunde dupa deget si am spune tuturor ceea ce credem despre ei ....ar fi ziua in care s-ar cunoaste cu adevarat cine iti este prieten si nu pentru ca te critica si pentru faptul ca au o parere justa despre tine .....(stiu ca si partea cu parerea cuiva despre tn poate fi commentata dar dc te cunosti cu adevarat iti stii calitatile defectele si tot ceea ce te reprezinta)...
    o zi cat mai sincera in continuare

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde de prietenii din jurul tau. Sau cel putin, eu sunt norocos si fericit cu asemenea partenere/i din preajma mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. da....ar fi buna o zi a Adevarului...Adevarul cu "A" mare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor, farsele grotesti de 1 Aprlie sunt ADEVAR! Il accepti? Si mie mi-ar place o zi in care sa celebram adevarul. Si stii de ce? Fiindca tare-mi place adevarul asta si invatz din ce in ce mai bine sa-l si accept. Ne place sau nu ne place, adevarul ESTE.Si fara cunoasterea si acceptarea lui, ne invartim continuu intr-un cerc vicios.
    Ca ne ascundem noi de el, aste e alta poveste. Unii spun ca-i nasol, altii ca-i mai faina minciuna, altii spun ca ar fi fain sa le spunem celorlalti ce credem cu adevarat despre ei. Cine vrea insa sa afle in primul rand adevarul despre el insasi - de la EL si apoi de la ALTII :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere