[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 7 iunie 2008

Am lansat Vama.

Scriu de-abia acum pentru ca acum m-am trezit. Cred ca a fost mai mult decat oboseala de aseara e oboseala ultimelor doua saptamani. Sincer sa fiu toti am fost atat de implicati incat la iesirea de pe scena eram anesteziati parca. Apoi au inceput sa rasara mesajele si impresiile voastre care au facut sa se risipeasca amorteala si sa ne faca sa gustam din bucuria succesului de ieri.

Despre public nu am cuvinte. Mi l-as dori asa im fiecare zi. Ne-a purtat ca un val din cantec in cantec.Pentru asta va multumim.

Am vazut cateva imagini din carul tv care a filmat pentru dvd si arata foarte bine totul. Ma bucur mult ca va fi un dvd pe care il vom lansa probabil in toamna.

Voi posta in curand makimg-of, fotografii si secvente din concert.

Ma duc sa ma mai odihnesc putin si revin maine:)

Dincolo de toate acest concert este rodul unei ECHIPE construite greu si pe care o voi publica curand.

Big thanks to ALL who volunteered:)

59 de comentarii:

  1. am stat in stanga scenei in primul rand :X:X a fost fenomenal . magnific . bravo :) nici nu mi`am imaginat ca o sa fie asha de frumos :) v`atzi intrecut pe voi insiva. felicitari din nou :) tudor esti un geniu :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Concertul a fost genial ! MULTUMESC !!! surpriza de proportii a fost piesele pe care le cantai cu Vama Veche...
    singura dezamagire daca ii pot spune asa a fost berea redd's :( dar nu se mai pune :) FELICITARI SI SUCCESC

    RăspundețiȘtergere
  3. si noi multumim!! am facut-o din iubire pentru tot ce a insemnat, ce inseamna si ce va insemna VAMA!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vama a fost lansata. Un concert superb si niste oameni extraordinari pe scena. Eugen a zambit tot timpul iar Tudor a fost extaziat de daruirea publicului... Numai bine de acum inainte si multe drumuri deschise catre oameni...

    RăspundețiȘtergere
  5. si noi va multumim ca existati ! dar nu va odihniti mult , ca asteptam deja urmatorul concert :)

    si sponsorul a fost prea insistent :)

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo inca o data .. primul rand logic :x astept acum pozele..

    RăspundețiȘtergere
  7. va asteptam si la galati!!!!:((

    RăspundețiȘtergere
  8. a fost extraordinar concertul!! as vrea sa ne oferiti cat mai multe clipe minunate alaturi de voi si muzica voastra!! so...la cat mai multe concerte

    p.s: trebuie sa critic un pic...cred ca se putea o mai buna organizare la intrare...dar poate data viitoare va fi mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. va multumesc, Tudor, tie si echipei de oameni care s-a implicat pt a-mi face ziua mai frumoasa, pt a-mi readuce zambetul pe buze! a fost un concert extraordinar din toate punctele de vedere si va urez sa aveti parte numai de astfel de concerte...pt ca le meritati din plin, asa cum meritati si ca publicul sa cante alaturi de voi din tot sufletul. multumesc inca o data

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau sa spun doar atat : sunteti geniali .
    am stat in primul rand :x . si am cantat toate piesele si la sfarsitul concertului parca imi venea sa plang ca s`a terminat .. multumim vama ca ne faceti fericiti prin cantecele voastre , prin bucuria si emotiile pe care le emanati pe scena. Chiar am plans cand ati cantat Scrisoare catre fat frumos.
    sunteti geniali e putin spus.
    asteptam urmatorul concert :X
    va iubim !:X

    RăspundețiȘtergere
  11. A fost superb concertul. Multumesc pentru starea transmisa aseara si ca sunteti alaturi de mine in fiecare zi prin muzica voastra.Bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu carcotasa...spun ca nu mi-a placut ca am stat 2 ore afara asteptand sa intru din cauza acelei "pipaieli", asa am pierdut si recitalul trupei Zero; m-a stresat "VAMA LANSEAZA VAMA EVENIMENT OFERIT DE REDDS" , in rest totul a fost special chiar si acea ploaia parca era programata de voi..;;) ati facut si ingerii sa planga pe acea melodie:)...si mi-as fi dorit sa nu plecati de scena sa cantati si sa cantati, si sa cantati:)
    Multumesc pentru o seara speciala!

    RăspundețiȘtergere
  13. Super concert! Ati impartit multa bucurie celor din jur si asta s-a vazut. Acum , Tudor, ca ai vazut ce bine a fost primita "Vama", ai inca si mai multe motive sa spui ca mergi inainte! Multumim tuturor celor implicati pentru ca ne-ati oferit o seara cu adevarat memorabila. Cred ca a fost al doilea concert adevarat la care am fost. EVER. :)) Well done!

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost fenomenal,genial,extraordinar,minunat..:X

    m-am simtit atat de bine incat nu voiam sa se termine niciodata....nu am cuvinte:felicitari...pana si cerul si-a aratat incantarea...:P
    BRAVO...si la cat mai multe concerte:X

    RăspundețiȘtergere
  15. am intrat de peste 10 ori azi, pe aici, ca sa vad impresiile tale despre concert.
    eu ma bucur ca am fost observata sau ca cel putin mi-ai observat mana atunci cand ai spus de jocul celor 21 de cuninte :)
    am stat in randu' 3,4, si erau pur si implu hipnotizata, am cantat toate pieselea, am aplaudad, am ras, am zambit, am sarit, am aplaudat si am dat-o naibi de durere de picioare ce s-a ivit pe la sfarsitul concertului cand trebuia sa plecam acasa.
    Ma bucur ca ati cantat cu Alexandra de la Megastar. Pe la ora 1 eram in parcul Carol, in plimbare, si va auzeam la repetitii si auzisem o voce feminina cantant "Zmeul" cu voi, dar nu ma gandisem niciodata ca ati invitat-o chiar pe Alexandra. Consider ca ati facut o alegere buna :D
    M-am bucurat mult cand ati cantat si piese vechi, de la Vama Veche :D
    a fost mult prea tare show-ul, sincer, mult prea tare! FELICITARI!!!
    cat despre poze si filmulete, am facut si eu poze aseara, destul de reusite as spune. Daca vrei, just leave a message :)(am reusit sa-l prind in cateva poze bune si pe Dan, care sarea foarte mult pe acolo :P )

    RăspundețiȘtergere
  16. we had a bed for love...frustrarea unora atinge cote maxime atunci cand realizeaza ca sunt nubi in domeniu,respectiv nu prea stiu unde au venit, cine e tipu` de pe scena care isi da sufletu` pentru public sau nimic din tot ce li se intampla in jur...nu stiu versurile, iar "tequilla,rom sau vin" e deja putin prea mult pentru varsta lor si atunci se gandesc sa strice distractia tuturor printr o sintagma memorabila "pueti sa nu mai urlati si sa l lasati si pe domnul BODO sa cante?" :)) cam atat.tudor bun si cu si fara tricou ca sa fiu in asentimentu` "fotomodelelor "care si au scos tricourile la un moment dat si si au lasat abdomene "plate" la vedere :))

    RăspundețiȘtergere
  17. http://cedrik.photoape.com ... POZE DIN BACKSTAKE (repetitii... si cum a s`a facut scena)

    RăspundețiȘtergere
  18. nu pot sa spun decat ca a fost genial 8-> jumatate de zi am fost ragusita:))) o adevarata surpriza chiar a fost cand ati cantat melodiile de la vama veche...nu credeam ca mai aveti voie sa le cantati shi eram perfect sigura ca nu o sa o faceti....a fost chiar o seara speciala :X

    RăspundețiȘtergere
  19. Hei, mi-a placut mult concertul. Felicitari.

    Noile melodi sunt reusite, dar parca un pic prea incarcate de mesaje sociale. Daca vreti sa transmiteti un mesaj ati avea mai multe sanse sa-l raspanditi cu lingurita, nu cu barosul.

    RăspundețiȘtergere
  20. foarte misto, ma bucur ca il scoateti pe DVD, sunetul unguresc foarte bun, doar ca eugen nu prea se auzea:(. M-a distrat un amanunt, cand Raul lovea clapa cu genunchiul , un baiat din staful tehnic nu stia ce se intampla si a venit in fuga spre scena crezand ca raul il da pe cameraman cu capu' de clapa:))) Cand a vazut ca de fapt Raul lovea clapa cu genunchiul a facut o fatza tipul:))
    Si sfarsitul de la Nu am chef azi cu Eugen a fost superb. Bravo voua, sunteti singurii din tara care tineti steagu sus!!! FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. iar eu langa irina :X acolo langa voi, in primul rand :) multumim pentru concert :X:X

    dar prin "ne vedem curand, foarte cuarnd" ce ar ttrebui sa intelegem? :) un alt concert? :X:X

    RăspundețiȘtergere
  22. multumesc pentru concertul de aseara
    multumesc ca m ati facut ca plang ... nu mai plansesem de mult ...
    multumesc ca m ati facut sa rad ... nu mai rasesem de mult ...
    multumesc ca m ati facut sa mi pied vocea ... doar ce mi o recuperasem dupa o faringotraheita acuta ...
    multumesc ca m ati facut sa nu simt ploaia ...
    multumesc ca m ati scos din monotonie ....
    multumesc pentru ca existati ...
    multumesc ca mi ati furat timpul ...
    multumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  23. Vama suna mai bine live.
    Eu una...am ramas, n-am cuvinte.
    Ati fost deasupra asteptarilor, concertul asta este un sinonim al cuvantului "genial", desi am durere cumplita de ceafa :)) cred ca de la cat m-am agitat sarind cu un maieu in sus :)) Eugen zambea des cand se uita in directia noastra (fiind in fata lui). Doamne, dar ne-am simtit minunat! Va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna...sunt noua pe aici...vreau sa va spun k va iubesc si va multumesc pt k mi-ati oferit cea mai frumoasa zi din viata mea...va multumesc pt Zmeul si Epilog care mi-au facut sufletul sa vibreze asa cum nu mai facusem de mult....am plans si eu....si plang de cate ori aud vocea ta,tudor chirila......emotia de aseara nu imi paraseste trupul si mnintea si imi clatesc ochii de fiecare data cand ascult piesele....va multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Fw: La concertul de lansare a noului album ati dat dovada de lipsa de respect in ceea ce-l priveste pe cel ce si-a dat banii pe bilet.Bine-nteles ca acestea s-au vandut la preturi diferite, pt. ca ulterior fiecare sa se aseze unde vrea. De ce sa nu fiti "romani" daca puteti,nu?!

    RăspundețiȘtergere
  27. mi-as fi dorit mult sa vin...tocmai am invatat sa cant la chitara(si voce) epilog si sunt foarte fericita.Cand o sa fie urmatorul concert?Stiu ca nu o sa fie acelasi lucru ca la lansare dar vreau sa aud albumul :D

    RăspundețiȘtergere
  28. SUPERB! Multumim din tot sufletul pt aseara!!!! INCREDIBIL de frumos! Tudor nu ma asteptam sa ai harul de a ghici si indeplini dorintele unora dintre noi; eu mi-am dorit din tot sufletul sa ascult pe langa piesele noi, fericire si pe sarma de 2x! Multumesc! Albumul este bestial!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Un concert de nota 20 , PLAY SHOW LOVE!voce, actorie, spectacol:) Daca va aparea un dvd cu concertul asta cred ca o data pe sapt l-as asculta:D Felicitari si pentru sansa oferita Alexandrei, cu toate ca era plina de emotii a reusit sa cante genial!

    RăspundețiȘtergere
  30. Astept cu nerabdare imagini... nu am avut onoarea sa va ascult life niciodata dar iubesc muzica voastra asa ca ma multumesc si cu atat...

    RăspundețiȘtergere
  31. rectific: sunt multumita..nu fericita..:))...cuvantul fercicita in context suna foarte dubios...suna aproape pervers...si a lingusala ieftina...cum suporti lingusala ieftina si cum suporti toate sufletele astea confuze care "simt" muzica ta pana la lacrimi? mie mi se pare amuzant....de ce trebuie la un concert sa te manifesti urland,dand din maini sarind si scandand cand teoretic la asfel de evenimente ar trebui doar sa vii si sa asculti muzica...si sa o simti in adevaratul sens al cuvantului nu printr-un comportament care aduce aminte de stramosii nostrii mai putin..evoluati?....

    RăspundețiȘtergere
  32. ok....cred ca am fost cam rea...poate lumea chiar simte cu adevarat muzica...

    RăspundețiȘtergere
  33. apropos...a fost foarte frumos ca ati cantat si cu alexandra...am vazut filmulet pe youtube....clar ea avea cea mai buna voce din concursul megastar...mi se pare un concurs foarte misogin ...de ce castiga doar baieti? andrei canta bine dar nu era chiar atat de special...doar il imita pe adi despot

    RăspundețiȘtergere
  34. si eu am simtit stresul ultimelor 4 zile, cum e sa fi "inauntru" ... pana in momentul inceperii concertului am trait cu stresul asta... ( recunosc si pe parcurs, dar mai putin ) ... la sfarsit am fost multumita, mult mai multumita decat as fi crezut, a fost extrem de bine!

    Felicitari baieti!

    - o sa revin cu mai multe impresii dupa ce dorm 12 ore :)) -

    RăspundețiȘtergere
  35. albumu e asa cum ma asteptam :X. genial. acelasi stil, aceleasi emotii. cat am asteptat ziua aia de vineri :X. bravo vama! si bravo alexandra :)

    RăspundețiȘtergere
  36. cel mai frumos concert.nu stiu de unde ai avut atata energie:)).bravo:)
    si cum pot sa fac rost de numarul tipului cu tricou vama blond cu parul cret?:))
    sper sa mai tineti concerte.as fi putut sa mai stau 10 ore fara sa ma plang deloc.vreau la vama vreau la vama!!:x

    RăspundețiȘtergere
  37. Superb baieti! Mi-am rupt pantofii aseara la voi la concert:D A fost o seara de milioane cu voi in forma maxima si cu un public pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  38. 6 iunie,dupa amiaza,graba,trafic,parcare,parc,Arenele Romane,aglomeratie,pustime,poarta ,BGS fiorosi,miros de tei,bilete,coada,inghesuiala,acces,organizare proasta,scaune murdare,pliante cu versuri,nerabdare,bere, asteptare,inserare,lume,intarziere,probe de sunet,instrumente,prolog,ZERO,agitatie,inceput,explozie,uimire, respect,bucurie,cantece,suflet, lacrima,mare,……VAMA!


    Pentru ca nu m-am uitat deloc la ceas,
    Pentru ca nu mi-a parut rau ca am venit,
    Pentru ca ai facut in mod inexplicabil sa miroasa a mare (pe bune),
    Pentru ca a fost mai misto decat ma asteptam eu,
    Pentru ca ai cantat “Dumnezeu nu apare la stiri” de mi-a vibrat sufletul,
    Pentru ca m-am simtit ca la Inviere fiindca toata lumea canta,
    Pentru ca m-am chinuit sa citesc versurile pe intuneric,
    Pentru ca nu am vazut picior de ‘’mistret’’ de “silicon” sau “colagen”,
    Pentru ca daca te uiti la copii din public mai gasesti puterea sa crezi ca Romania mai are o sansa,
    Pentru ca nu m-ai dezamagit,
    Pentru ca mi-ai cantat “Fericire “ cand nu mai speram sa o faci,
    Pentru ca a trebuit sa-i explic fiului meu aproape toate versurile(adica ce a vrut sa zica mama Tudor aici?!)
    Pentru ca s-a auzit impecabil , mai bine decat pe CD (ceea ce nu credeam sa fie posibil)
    Pentru ca fost impresionant

    Simplu! Multumesc!
    P.S. Continua sa sapi!Cine stie?! Poate pana la urma ne trezim.

    RăspundețiȘtergere
  39. ati lansat vama si ati facut-o bine.frumos.superb.:) vorbesc din punctul de vedere al unui om care nu e fan inrait al concertelor , dar probabil o sa devin dupa experienta de vineri.ne vedem curand, ai spus, si sper sa pot va vad.multumesc pentru epilog, in mod special, dar si pentru celelalte.nu stiam ca sunt in stare sa cant atat:) dar cam toti au cantat pana la iesirea din parc."vama!vama!vama!vama!vama!"..iubesc spiritul de echipa.ce mi-a mai placut ca dupa ce ne-am zbenguit si am urlat jumatate din concert timp in care cei din spate stateau cam bosumflati, au inceput sa sara si ei-astea fiind impresii din public, dar probabil ca s-a vazut si de acolo de pe scena.toate cele bune:)pe data viitoare

    RăspundețiȘtergere
  40. felicitari baieti, ati facut o treaba minunata. 2 zile dupa si inca vocea mea nu si-a revenit. sper ca fiecare concert sa fie asa, ati fost bestiali >:D<

    RăspundețiȘtergere
  41. felicitari...un spectacol foarte bun pentru un album foarte bun! mi-era dor de un concert ca asta...ne vedem data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  42. Felicitari, a fost cel mai tare concert la care am fost vro` data!

    RăspundețiȘtergere
  43. MULTUMESC VAMA
    pentru ca mi-am pierdut vocea de cat am cantat...
    pentru ca la sfarsitul concertului nu mai imi simteam palmele de cat am aplaudat...
    pentru ca azi sunt fericita...
    pentru ca acest concert a fost cel mai frumos cadou de ziua mea ...
    MULTUMESC TUDOR pentru vocea care ti-a dat-o Dumnezeu
    pentru fericirea din sufletul nostru
    NU mai pierd nici un concert VAMA niciodata

    RăspundețiȘtergere
  44. multumesc VAMA ...
    cel ami frumos cadou de ziua mea l-am primit de la voi ...concertul
    nu cred ca exista cuvinte care sa ilustreze ce s-a intamplat pe 6 iunie ...
    VA IUBESC ... VAMA

    RăspundețiȘtergere
  45. Multumec VAMA ...
    cel mai frumos cadou de ziua mea a-ti fost VOI ...
    am zambetul pe buze iar ...
    am sufletul usor si fericit...
    stiti ca sunteti extraordinari, nu ?
    va iubesc si nu am sa pierd nici un concert VAMA de acum in colo...

    RăspundețiȘtergere
  46. Atâtea mesaje..Aveți de ce să fiți mândrii.
    După concert, m-am întâlnit la Unirii cu Raul, i-am cerut un autograf, i-am spus că ați fost superbi și i-am/v-am transmis toate cele bune.
    Vă mulțumesc pentru acel minunat concert! a însemnat enorm de mult pentru mine..:)

    RăspundețiȘtergere
  47. Vazand cate comenturi sunt aici …parca m-am descurajat sa scriu…dar pana la urma am incercat.:D
    Concertu' a fost mai mult decat bestial, genial..etc.. Cuvintele nu pot exprima senzatia pe care am trait-o...
    A fost o acumulare de tensiuni si sentimente traite la maxim si totu' numai din cauza VOASTRA!:P o sa va dau in judecata! de ce a trebuit sa se termine asa de brusc...de ce mereu sfarsiturile trebuie sa fie...abrupte....am cazut si ..s-a terminat...
    Unu dintre lucrurile care m-au surprins(in mod placut)a fost atunci cand ati cantat melodia cu “Dumnezeu nu apare la stiri”, la refren sa vezi multimea aia de rockeri, punkeri, hipioti etc. scandand numele lui Dumnezeu…a fost un moment …special. Bine asta e doar unul dintre multimea de lucruri placute.
    Si…chiar inainte de concert am racit, eram fara voce…dar tot am cantat …si dupa chiar ma simteam mult mai bine,,..:D
    Oricum a fost ceva extraordinar...meritati toate aplauzele posibile.
    Sper sa nu dureze prea mult pana la urmatorul concert...

    Hai aveti grija de voi si pe data viitoare!;)

    RăspundețiȘtergere
  48. Felicitari si chiar aveti succes. Sper as mergeti din succes in succes si sa ne faceti fericiti pe noi, ascultatorii si fanii

    RăspundețiȘtergere
  49. ...scena...cortina...pace...tobe...chitara...emotie...vis...lumini...oameni...voci...versuri...maini in aer...daruire...iubire...cupluri...sarut...prieteni....gashk...zambet...ploaie...viata...
    ...senzatia de dupa...km asta inseamna pentru mine lansarea VAMA!!!...:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  50. Într-o ţară normală, televiziunile s-ar fi întrecut în cumpărarea dreptului de difuzare, în direct sau în realuare a spectacolului. O ţară normală ar fi folosit aşa concept şi prestaţie pentru a-şi schimba imaginea în lume.
    Dar noi nu trăim încă într-o ţară normală. La noi, unii se zbat să pună în scenă un spectacol-miracol, iar alţii oferă un spaţiu nerenovat parcă de pe vremea romanilor şi ţin publicul la o singură intrare. Umilitor. Mai aveam puţin şi îmi depuneam ofranda de petale şi făceam cale întoarsă. CD-uri la preţ promoţional sau normal? Cred că cineva v-a sabotat.

    Dar fost magie.
    Mie mi se pare că piesele cele noi au mai multă forţă, mesaj, nerv, decât cele vechi. Sunetul este mai bogat în nuanţe, e ca şi diferenţa dintre florile de primăvară, simple, nevinovate, şi cele de vară, bogate în parfum şi culori. O fi maturitate, o fi armonia între voi, care se simte. De aici bucuria din voce şi din interpretarea tuturor. Genial dialogul cu instrumentele. Nu cântau pentru solist, ci toţi pentru toţi. S-a simţit că sunteţi o echipă, am văzut cum vă priveaţi unii pe alţii, şi am mai văzut cu cât respect vă priveau cei din culise, în timpul spectacolului.

    Cum a fost jos, în Public? Ne-aţi făcut să devenim mare cu valuri jucăuşe. Era bucurie acolo, regăsire, speranţă, eram una cu voi, erau 3-4 generaţii care ştiau cuvintele şi recunoşteau piesele de la primele sunete. Cum a fost? Aţi fost în public la vreun spectacol Queen? Nici eu. Dar am fost la Vama. În afară de muzica de calitate care poate fi înţeleasă şi de un străin, Vama are în plus căldură şi are poveste: despre demnitate, suflet, Bine, iubire, viaţă, credinţă, vise. Se leagă frumos toate: interpretare, scenariu, lumină. Bun sunetul.
    Acea interpretare a Zmeului pe două voci şi parcă puţin spre jazz îmi pare valoroasă ca idee şi alegere. Alexandra merita recunoaştere şi promovare. Cum se spune: numai o valoare poate să recunoască o altă valoare. Asta, răspândirea Binelui, e învăţătură de la Făt-Frumos. Cineva spunea că Făt-Frumos era pe scenă, cu ai lui. Se poate. A fost o noapte magică.
    Norocoşi cei care am fost acolo. Mulţumim, Vama.

    RăspundețiȘtergere
  51. Concertul a fost absolut genial.Plecasem de acasa singura crezand ca acolo voi gasi 1-2 prieteni si cand am ajuns am gasit aproape 10-15 persoane cunoscute.Am stat in al 2 lea rand chiar pe mijloc in fata scenei.Era atata energie in aer.Cred ca erau persoane acolo de la 12 la 50 de ani.Cand ai zis atunci inainte de "17 ani...infinit" de joculetul de pe blog eu strigam "21 de cuvinte!!!" .
    A fost un concert de lansare care a meritat fiecare secunda de asteptare.

    RăspundețiȘtergere
  52. salutare

    eu am venit de la bacau pentru alte chestii si am profitat de ocazie pentru a veni la concert.
    recunosc sunt moftoros in materie de muzica si tot ce inseamna.. dar voi ati fost prima trupa romaneasca care respectati regula de ce inseamna muzica si spectacol. ati fst singura trupa care ascultandu-va am simtit acel fior esential pentru public.. si daca ati reusit asta cu mine ..acel critic moftoros si figurant...inseamna ceva... va multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa simt acel fior. si va implor sa nu transformati aceasta trupa in societate comerciala..

    mul succes ..si va astept la bacau

    RăspundețiȘtergere
  53. cel mai tare concert...foarte frumos...felicitari si bafta in continuare :P

    RăspundețiȘtergere
  54. Era sesiune, era stress, era o seara innorata, am stat pe o banca 2 ore inainte de concert, si incet incet am inceput sa zambesc...vazand oamenii de calitate ce urmau sa intre la concert...mi-a parut bine sa vad ca mai sunt adolescenti care au fost educati in acest spirit, cu acest gen de muzica ca si mine...

    primul meu cd ever a fost albumul "vama veche"(1999), aveam 12 ani si stateam cu frica sa nu intre tata in camera sa ma vada ascultand Hotel Cismigiu, dar in acelasi timp tot el a fost cel care m-a dus la primul meu concert in care l-am auzit pe Tudor cantand. Pe atunci nu intelegeam prea multe, dar a venit vremea cand m-am indragostit peste ceva ani...si am inceput sa inteleg tot...am plans si am ras si am crescut pe melodiile de pe acel album....

    Concertul mi-a facut mare placere, foarte fain si matur albumul....cu mesaje directe...degeaba zic unii ca prea directe...romanului pana nu-i zici verde-n fata nu intelege...simplu:)) melodiile vechi insa m-au transpus intr-o lume perfecta unde nu mai conta nici ca ragusisem, nici ca ma usturau picioarele, nici ca urmau examene grele.
    eram fericita si atat....iar picaturile de ploaie au intregit acel sentiment

    multumesc ca ati intrecut asteptarile....care erau oricum foarte mari...

    multumesc alor mei ca m=au invatat ce inseamna muzica :)

    RăspundețiȘtergere
  55. Felicitari pentru concert si in special pentru album.
    Un album foarte original, cu piese geniale.
    Scrisoarea catre fat frumos este emotionanta iar ideea unei astfel de melodii,povesti este geniala.

    Multumesc pentru acest album si pt. cele ce vor veni.

    RăspundețiȘtergere
  56. A fost superb concertul...
    Mi-a placut la sfarsit cand am inceput sa urlam "VAMAAAA !!! MAI VREEEM" si apoi "EPILOOOOG"... iar voi l-ati cantat... sunteti cea mai tare trupa. va multumim pentru toate clipele in care simtim marea in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  57. Imi pare rau ca nu am putut ajunge.De mult timp vreau sa asist la un concert de-al tau.Cand veniti si la Brasov?

    RăspundețiȘtergere