[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 16 iunie 2008

Oprescu? Show me the money!!!

Am o intrebare. Oare cine a finantat campania INDEPENDENTULUII Oprescu? Ar fi interesant de stiut. Pentru ca mie-mi suna a campanie sprijinita cu mai multi bani decat un salariu de bugetar si niste economii din atentii:) Nu sunt malitios sunt doar curios...

17 comentarii:

  1. draga, poza din turul inta il arata clar pe omul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Costel Bobic sau Puiu Popoviciu iti spun ceva?

    PS: Am vazut Biloxi Blues aseara. Foarte misto!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scumpule, de ce esti asa conectat cu viata politica...nu e mai frumoasa viata de artist? De ce trebuie sa iti bati capusorul tau frumos cu astfel de intrebari? Am un mare respect pentru artisti sunt din punctul meu de vedere oamenii care isi descopera sufletul pentru ca altii sa isi aduca aminte ca traiesc...undeva prin vama...

    RăspundețiȘtergere
  4. In prima jumatate a campaniei electorale, Oprescu nu a avut finantare, el nu a avut practic o "campanie electorala" propiuzisa, decat ca i s-a facut multa publicitate prin faptul ca nu a fost lasat sa candideze (treaba cu numaratul semnaturilor daca iti aduci aminte), apoi s-a discutat foarte mult despre el in diferite talk show-uri pe la televiziuni. Daca urmareai cu atentie aceasta campanie observai ca "echipa" lui, este formata dintr-o mana de tineri, care probabil au lucrat voluntar sau pe foarte putin bani. Se poate vedea clar ca nu a avut pe nimeni sa se ocupe de imaginea lui. In a doua jumatate a campaniei electorale, adica dupa ce a ramas in lupta pentru primaria capitalei decat cu Blaga, l-au sustinut mai multe partide politice, care i-au dat si banii pentru campanie electorala. (e o strategie de genul "hai sa ii sustinem pe ambii candidai, oricine ar iesi sa avem si noi un coltuc de paine asigurat"). Nu neg ca inca are legaturi cu PSD, nu neg nici faptul ca probabil sunt oameni cu multa influenta care il sustin intr-un fel sau altul, dar strict referitor la campania electorala, aici nu a fost sprijinit cu fonduri decat cele care le poate vedea si publicul.

    RăspundețiȘtergere
  5. oricum mi se pare mai potrivit pt postul de primar...si cu ceva scoala si neuroni...dak e pus pe facut bani makr o sa stie sa fie mai discret :))

    RăspundețiȘtergere
  6. asta ma intrebam si eu aseara...
    la ce discurs a avut imi dau seama ce ne asteapta in urmatorii 4 ani ...

    de Piedone nu mai zic :|

    RăspundețiȘtergere
  7. nu te baga in politica. pastreaza-ti curatia de a fi stat si pana acum departe de ea.

    galagia poate leza spiritul. stiu ca nu lezeaza traficul, dar poti si fara ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. in spatele tuturor manevrelor sunt aia care se plang de peste 60 de ani ca au fost chinuiti ,etc etc , numai minciuni !!! Acele excremente ale naturii sunt de vina pt tot ce se intampla in lume , adica jidanii! Chiar daca la unii va e frica sa vb asta e adevarul ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. companii farmaceutice,psd..pnl..ma opresc ca si asa imi e o scarba teribila de rezultatul acestor alegeri...in numele taticului iliescu,fiului oprescu,sfantului bolsevism kgb ist acum si n rusia buucresteana

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am alta problema...de ce nu merge pool-ul?

    RăspundețiȘtergere
  11. blaga la servici pipaie secretarele pe fund pe coridoare!

    RăspundețiȘtergere
  12. campania electorala numele spune totul:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi cer scuze daca am fost deplasata...e normal sa ne preocupe pe toti, cred ca esti un om deosebit care ofera foarte mult celorlalti prin ceea ce face..imi doresc ca fruntea ta sa nu fie incruntata niciodata cu astfel de probleme...imi place sa te vad zambind si vesel, vreau sa te vad fericit.

    RăspundețiȘtergere
  14. SCUZE PENTRU OFF TOPIC

    Ma numesc Elena-Andreea Babiuc, din Rm. Sarat, judetul Buzau. Indraznesc sa va solicit intr-o problema strict personala. Am absolvit Colegiul B.P. Hasdeu din Buzau, promotia 2008 si am fost admisa la 7 facultati internationale. Dintre acestea am ales Worcester Polytechnic Institute, USA, respectiv din Londra - Imperial College si UCL – specializarea Mathematics and Computer Science. As dori sa mentionez ca facultatile din Londra sunt pe locul 5, respectiv 9 in topul facultatilor din lume si consider ca pentru mine este o sansa extraordinara sa studiez alaturi de tineri valorosi din intreaga lume. Decizia finala o voi lua dupa examenul de Bacalaureat si dupa posibilitatile financiare.
    La WPI am obtinut o bursa de $33,000, diferenta de pana la $50,000 (cat reprezinta totalul cheltuielilor pe un an la o facultate in State) o pot obtine printr-un imprumut oferit de statul american studentilor.Fiind student international, pentru acordarea imprumutului e nevoie de un “co-signer”,cetatean american sau rezident de minim 2 ani in State. Pentru Imperial Colege sau UCL (Londra) suma necesara neacoperita este de £ 10 000 pe an. Pentru facultatile din Londra conteaza si rezultatele de la Bacalaureat.
    Sigur ca banii necesari pot fi obtinuti si prin sponsorizari si sper sa gasesc ajutor si in acest sens. De aceea, apelez la dumneavoastra, in speranta ca imi puteti recomanda un co-signer sau, in cel mai fericit caz, potentiali sponsori cu care sa pot comunica in legatura cu aceste lucruri de care depinde viitorul meu. As fi foarte fericita si onorata sa primesc un raspuns de la dumneavoastra la adresa mea de email. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Oricat de mult ar cerceta cineva asta, nu va iesi niciodata nimic. In ipoteza in care banii or fi din partea vreunui partid (de exemplu a psd-ului) oricum ar proveni din mii si mii de donatii minuscule din alte mii si mii de conturi pe alte mii si mii de nume. Unul din modurile inteligente de a fura.
    Pe de alta parte, insa, chiar nu mi s-a parut ca a avut cine stie ce campanie, dpdv al materialelor publicitare. Nu am vazut decat putine afise, aproape nici un poster, putine flyere. Iar la tv nici nu imi aduc aminte sa fi zarit vreun post.
    Spre deosebire de blaga care a impanzit bucurestiul, dar care a si avut intreg partidul in spate (care, da chiar, oare de "unde" or fi venit donatiile pentru partide pt campanii? :-/)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce senina-i viata. E simpla, chiar daca incercam sa o percepem ca fiind complexa. Vorbesti despre viata cand se naste cineva. Acest cineva se naste intr-o dimensiune spatio-temporala tridimensionala, in termeni stiintifici. Am putea exclude termenul de temporal , deoarece in realitate timpul nici nu exista. Noi folosim timpul defapt ca unitate de masura pentru a tine evidenta momentelor frumoase. De ce doar momente frumoase, dar nu si cele rele ? Pentru ca ceea ce e frumos ne tine in viata. Daca avem ce sa iubim , nu avem de ce sa ne stingem din viata. Viata e defapt primul stadiu din existenta unei entitati. Moartea e doar o prelungire intr-o alta lume. Folosesti timpul pentru a-ti aduce aminte de copilarie, dar tu nu iti dai seama ca tu inca o traiesti. Traiesti o copilarie pana mori. De ce ? Deoarece copil esti in fiecare fractiuna a existentei tale. Nu incetezi sa glumesti , sa razi , sa iubesti , sa zambesti , sa te joci , sa fii vesel. Prin urmare am definit ca toti suntem niste copii care in plan spiritual nu imbatranesc niciodata. De ce va contorsionati referitor la viata polititca ? Fara viata cotidiana , esti considerat un excentric daca nu te conformezi la conventiile lor de oameni ticniti. Dar fara viata politica ? Votam pe cineva , in care vrem sa credem ca o sa rezolve problemele de care dam nas in nas zilnic. In loc sa ne drogam cu viata, sa ciocnim pahare cu dragoste si sa ne parfumam cu fericire , noi ne facem zile fripte cu aceste persoane din politica. Cu greu incerc sa le numesc " persoane ". Lasati politica , in lume incercati sa fiti ca albina in stup , spirit de turma , dar in suflet puteti sa explorati orice ! Dezvoltati-va partea spirituala si o sa aveti o surpriza placuta.

    ps : tudor, daca citesti acest post , te rog verifica mailul bedforlove@gmail.com ... ai primit ceva sub numele " Din partea unui tanar ... ".

    RăspundețiȘtergere
  17. da, da' Blaga a avut un balon cu aer cald la un concert din campania electorala. vezi!!! Tu nu ai balon cu aer cald. AER!!! prea multe aere!

    RăspundețiȘtergere