[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 12 decembrie 2008

Laptarie ultima strigare

Am repetat ieri. Suntem gata pentru diseara. Ultima strigare. Emotii. Nu am fost demult in Laptarie. Si laptaria e un loc special. Suntem gata. Are u fuckin' reaadyyy? Can't hear uuu!!!! Let's make some noiiiiseee!!!!! i give u raul, eugen, clopo, dan, tudor, i givvveee uuu VVAAAAMMAAAA:))

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. am terminat de citit tot ce ai scris pana acum...sunt praf de obosita. mai am de citit cartea unui prieten si cred ca apoi pot sa ma apuc de Constitutional
    (de precizat ca ieri am descoperit blogu'...dar sunt "la zi" acum)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Tudor! Sunt nou venita pe blogul tau, desi il citesc zilnic de mult timp. Abia astept sa va revad diseara in Laptarie!

    RăspundețiȘtergere
  4. hehehehe frumos! laptaria 8-> imi pare rau ca nu o sa pot sa fiu diseara sa va aud cantand.apropo...pe la teatru cand mai joci? am observat ca ai reluat teatrul o data cu biloxi blues,la care am stat in primul rand :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. prin Focsani se anunta ceva in viitorul apropiat ?

    RăspundețiȘtergere
  7. tocmai te`am vazut la tv..la stiri..esti un "burlac ravnit" :>

    RăspundețiȘtergere
  8. tudor..pot sa zic ca muzica ta ma ajutat sa trec peste tot ce a fost mai greu in viata mea..ati putea spune ca un copil de 13 ani nu stie ce sunt alea probleme, dar nu-i asa.as putea spune cu usurinta ca viata de copil e mult mai grea ptr ca sunt mai sensibili si..si e mai greu....parintii nu ma inteleg..dar asta e..singura chestie care ma ajuta e faptul ca ma gandesc asa:"mai am doar 5 ani si ma mut si fac ce vreau eu, cu cine, cand, unde vreau eu" si faptul ca deocamdata am prieteni buni si MUZICA.muzica ma ajuta cel mai mult pot spune, ca si dependetele de unele persoane si lucruri.parintii mei au crezut ca eu fumez, desi eu sunt total contra fumatului si toti prietenii mei fumeaza si ei ma cred o persoana usor influentabila, dar daca eram asa, acum as fi fumat si baut si ce mai fac prietenii mei.

    RăspundețiȘtergere