[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 8 decembrie 2008

Na' c-am si gatit azi!

Iei o punga de creveti congelati, ii decongelezi, pui putin ulei de masline intr-o tigaie de teflon incingi bine, arunci crevetii sa sfaraie rau, dupa aia ii lasi sa se perpeleasca, stropesti cu vin alb, sare si dupa ce mai stau putin, pui juma de ceapa taiata marunt si doi catei de usturoi la fel de marunt ciopartiti, ii mai tragi peste asta o dusca de vin alb si la sfarsit marar mult si o juma de lamaie stoarsa.Toata operatia ar trebui sa dureze 10-12 min. E absolut fabulos, mediteranean si delicios. Trust my word.

10 comentarii:

  1. frate...eu stau in camin..in regie.Am ramas fara mancare.astept bonurile maine.sunt rupt de foame..si tu ma iei cu prostii d'astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce ai sters post-ul cu ...???????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Salivez....la ora asta m-as apuca de gatit!

    RăspundețiȘtergere
  4. nah..ca si eu am gatit azi! tot creveti, dar fara marar. delicios! so..credeti-l pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  5. I trust, da' pentru efectul complet trebuia sa pui si poze ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaaai, Tudor, pacat ca Andreea nu te-a cerut de barbat. Meriti toate nevestele din lumeeeee. Spor la gatit!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) chiar ca le merita ... daca spala si vasele dupa e perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Miroase a lamaie si a mare pe strazile Bucurestiului.

    RăspundețiȘtergere
  9. deja mi'e pofta numai cand aud cuvantul "crevete".o sa tin cont de ce ai zis si o sa fac si eu :)

    RăspundețiȘtergere