[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 29 decembrie 2008

Prostitutie, taxe, criza

O sa radeti de mine dar ascultati cu atentie. Romania este aproape de recesiune. Deficitul bugetar este foarte mare. Pentru reducerea lui e nevoie de taxe. Dar ce taxe sa mai pui asupra poporului asta? O solutie care ar imbina utilul cu placutul ar fi Legalizarea Prostitutiei. Romania percepe TVA din serviciile prostituatelor si reducem deficitul bugetar. Ce ziceti?

72 de comentarii:

  1. vino cu studii, cifre, sa vedem cit de viabila e propunerea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. iti dai seama ce bine s-ar simti barbatii care apeleaza la un asemenea serviciu stiind ca scot tara din criza:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca numai lucruri bune ar iesi din chestia asta. Pe langa aspectul financiar pe care l-ai mentionat, prostitutia ar fi sub control, ar avea si ele cat de cat niste drepturi, o alta pozitie in societate (daca se desteapta romanul si nu se mai uita la ele ca la niste animale dupa ce le folosesc), din punct de vedere al sanatatii ar fi totul mai "curat"...si inca o mie de avantaje care nu-mi vin acum in minte. Nici pana in ziua de azi nu am inteles de ce nu s-a legalizat prostitutia...?!

    RăspundețiȘtergere
  4. prostitutia e oricum in tara noastra :)
    si crimele sunt in tara noastra
    Haideti sa legalizaam crimele :) de ce nu poate reducem si numaru populatiei :)

    nu putem scoate cui pe cui .
    legalizarea prostitutie pentru un popor care pretinde k este crestin ar fi ceva josnic :)
    parerea mea .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-mi vine sa cred ca eu ca fata dau un asemenea raspuns,dar da.Au si ele dreptul ca munca lor sa fie legalizata:D
    Curvelor cu drag..

    RăspundețiȘtergere
  6. Prostitutia nu inseamna doar servicii sexuale contra cost ci e suma compromisurilor pe care le facem pentru placeri imediate si de scurta durata. Nu prea stiu ce rol au taxele in ecuatie, dar prostitutia(compromis) si criza(nedurabil, agonie si extaz) se "combina" intr-un cerc rusinos de vicios.

    RăspundețiȘtergere
  7. da intr-adevar,o idee minunata,hai sa le dam somaje,pensii,burse daca se poate.in ceea ce priveste aspectul sanatatii consider ca cine se infrupta merita sa sufere,chiar daca imi pare nespus de rau de tertele persoane care au de suferit in urma prostiei altora.in ceea ce priveste faptul ca sunt privite ca niste animale,cu toata cruzimea asta si merita,ele au ales sa produca banii in acest fel si poate nici 1% nu sunt conditionate de vre-o situatie disperata.pastram macar speranta ca barbatii din tara asta(cei care au un dram de minte) care nu sunt capabili sa aiba o femeie neplatita langa ei pastreaza macar frica bolilor si cat de cat se mai feresc.daca ar fi altfel si li s-ar acorda ingrijiri si servicii medicale ce i-ar mai impiedica pe toti ne****** sa dea buzna?nu cred ca bunul simt.si cateodata nu cred ca nici femeia extraordinara de langa ei.cel mai bun lucru pe care am putea sa il facem ar fi sa ne rugam pentru tara asta.dar in Romania crestina in care traim asta ramane intotdeauna ultima solutie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Taxa pe prostie cred ca ne-ar scoate din criza; daca s-ar aplica si retroactiv, am fi in plin avint economic :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca mi-ar accepta lumea statutul de prostituata si m-ar plati as dona statului cu aceeasi placere si daca asta ar salva Romania de "criza" mi-ar face si mai mare placere! :-) Obsedatilor! N-ai putea doar dormi cu o fata, sa o imbratisezi, sa o iubesti neconditionat, sa o iubesti, acea iubire pura, suprema, ce domina instinctul animalic, sa nu o distrugi decat atunci cand vrei copii.. Doar "asta" va atrage la o femeie si cand nu-ti mai place o schimbi! Prostituati nu prea exista, oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  10. Femeile pot "avea" ambele iubiri, barbatii nu... sau cel putin nu arata iar cand fac acest lucru e prea tarziu. He he he

    RăspundețiȘtergere
  11. de legalizat, perfect de acord...de adus bani la buget din tva&alte contributii...well, asa intrevad o incadrare a fetelor pe salariu minim si o uitare orgasmica a folosirii casei de marcaj, fara bon fiscal, fara factura = fara tva colectat si bani la buget...nu-i prea viabil... dar ar fi funny la baietii cu bani, sa le zica taica-su: iti dau bani, mergi la curve, dar aduci factura:))) o si vad pe simona senzual obligata sa-si deschida srl, sa factureze serviciile si asa sa plece baietii satisfacuti din toate punctele de vedere...o scoatem noi la capat, cand se stinge lumina!
    An nou fericit!!!

    @shibby: exista si prostituati, mai putini numeric decat fetele, ex: cornel pasat&the flamingoes...si ei factureaza deja :D

    RăspundețiȘtergere
  12. ... si s-ar crea si noi locuri de munca pentru contabili, ba eu as face si niste conturi speciale in planul de conturi.
    Acum serios, la o superficiala gugalire "tax on prostitutes" ne lamurim cam cum e si prin alte tari, deci nu e utopic deloc.
    Dar ma gandesc si la legalizare, poate la publicitate (a propos, stiati ca in Grecia antica astfel de doamne aveau pe talpa sandalelor inscriptii gen "follow me"?":-|)
    In Suedia vad ca vanzarea de sex e legala spre deosebire de cumparare, insa netaxabila, si acolo chiar dansele vor sa plateasca TVA pt ca astfel au si beneficiile aferente contributiilor. Eu as incerca... cine face petitia?

    RăspundețiȘtergere
  13. Uitai, eu am o idee fixa, as da amenzi us-tu-ra-toa-re pentru soferii prinsi beti/ implicati in accidente/ vitezomani samd, si poate si mortii s-a imputina, si criza s-ar indulci.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu propun ca Lavi si Pshio sa se roage impreuna pentru tara...
    iar intre timp, prostitutia sa fie legalizata...cine stie...poate se intorc fetele acasa si o sa infloreasca turismul...

    RăspundețiȘtergere
  15. Probabil ca in tara noastra nu s-ar aduna prea multe taxe din prostitutie, pentru ca s-ar gasi nenumarate metode de a evita inregistrarea prestatiilor comerciale. Pe de alta parte obligativitatea controlului medical ar fi un lucru extraordinar.

    @Lavi: e pacat ca toti ne******* sa se duca la prostituate, da ? E pacat si sa se masturbeze, nu ? Si nu sunt capabili sa aiba o femeie neplatita langa ei. Ce facem cu ei ? Eu zic sa-i omoram, ca sa nu se mai chinuie. Dar ce te faci ca o sa dai de ei in rai, ca in fond sunt fara de pacate, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Fratilor, prostitutia EXISTA!! A existat intotdeauna, si va exista intotdeauna!! De ce sa nu faci dintr-un rau, un rau mai mic? Credeti ca daca nu se legalizeaza vor fi mai putine prostituate? Nu! vor fi aceleasi, doar ca alearga pline de boli incolo si incoace, imbolnavindu-si clientii, care se duc acasa si-si imbolnavesc nevasta, care imbolnaveste copilul (nu toate bolile venerice se transmit numai pe cale sexuala!).Credeti ca daca se legalizeaza prostitutia fetele vor da navala sa se "incadreze"? Nu! Cine vrea sa devina prostituata, va deveni oricum, cu sau fara "condicuta"!Nu pot sa cred ca oameni tineri, care ar trebui sa aiva un orizont larg, nu vad un adevar atat de simplu!!peste tot in Europa prostitutia e legala...deci...lai vad inca urme de comunism in gandirea unora care spune: capitalismul e decadent...?

    RăspundețiȘtergere
  17. Am impresia ca multora le este frica ca o anumita situatie va scapa de sub control..."toti vor da buzna" cum am citit aici...cand de fapt, lucrurile vor intra sub control. Crezi oare ca atunci cand nu are bani, o prostituata se va gandi la SIDA, si-si va zice..."nu ma duc la produs, ca mi-e frica sa nu ma imbolnavesc...mai bine ma duc si muncesc cu juma de norma"! Sau crezi oare ca astia de au un "kick" in a se duce la prostituate nu se duc ca le e frica de SIDA? Hai sa va spun ceva: am auzit de tipi care dau o gramada de bani sa se culce cu o prostituata infestata doar de dragul "kick-ului"! Iar cel care compara prostitutia cu crima...te rog frumos, mai reflecteaza!! Vorbesti de crestinism...de ce arunci cu piatra atunci? Mai stii povestea lui Isus si a Mariei Magdalena? ce-ar fi sa-i judecam mai putin pe semenii nostri, sa-i etichetam mai putin(curvele sunt fiare,etc), si in schimb sa incercam sa-i intelegem...for a change...!Nu aprob stilul de viata al prostituatelor, dar incerc sa nu judec ce nu inteleg!!!Si daca nu inteleg ce le face sa o ia pe drumul asta, atunci mai bine tac!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Pshio
    Imi cer scuze! In comentariile mele "nervoase", faceam referire mai ales la comentariile tale. Abea apoi am vazut, uitandu-ma pe blog-ul tau, ca esti inca un copil, si inca unul inocent si pur! Bravo! eu stiu ce-ti trebuie tie! Nu ca prostitutia sa nu fie legalizata, ci ca prostitutia sa fie eradicata!!! Din pacate, cum am ami spus, ea exista, si ca orice "rau", e mai bine sa-l ai sub control ca sa controlezi astfel si consecintele sale.

    RăspundețiȘtergere
  19. sigur

    avand in vedere ca asta(

    http://aprozarnet.com/?p=537
    "Solutia prosperitatii in vreme de criza -elucidare.:)")

    n-o sa se schimbe

    RăspundețiȘtergere
  20. @georgi_cludia:jeez.Suntem intr-o tara libera.Si fiecare isi poate da cu parerea.Chill

    RăspundețiȘtergere
  21. @Prometeu
    Mi-am cerut scuze deja...dar ce sa fac, asa sun eu, mai ardenta...am temperament, deh!! Si daca tot e o tara libera, lasa-ma sa-l am (pe temperament)si sa ma dau in stamba cateodata. Ce sa fac daca nu suport orizonturile inguste? sufar de claustrofobie!(fara ironie...chiar sufar, si la propriu si la figurat:)

    RăspundețiȘtergere
  22. mai bine sa ramana cum e,nu ar fi convenabil pt ele sa plateasca taxe,poate unele vor sa se ascunda
    oricum daca ar face carte de munca prostituatelor nu ar mai fi multi someri in romania

    RăspundețiȘtergere
  23. @ georgi_claudia
    ,nu mai exista copii de 16-17 ani inocenti si puri in sec 21,poate doar aceia ce traiesc in triburi sau total rupti de lume
    oricum noi,copii stim la varsta asta mult mai multe decat stiau altii acum 20 de ani,si nu ma refer la gradul intelectual,ci la strict ce se intampla in jurul nostru

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu te sustin....sunt pentru legaliazarea prostitutiei, dar motivul principal cred ca ar trebui sa fie dorinta de-a avea o societate mai sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  25. sa se legalizeze prostitutia...
    crezi ca va avea vreuna curaj sa fie "prestatoare oficiala"?
    vor fi "clienti"???

    intreb si eu...

    RăspundețiȘtergere
  26. @Simona
    Cred ca ar trece in "oficialitate",de ce nu?Crezi ca le e rusine de ce fac? Si oricum, nu ar trebui sa le fie. Daca tot iei o hotarare,cum sa-ti traiesti viata, macar sa fi destul de matur si sa ai curajul de a-ti sustine hotararea,indiferent de ceea ce cred sau spun altii.In fond nimeni nu trebuie sa se justifice in fata nimanui.
    @Lola
    Sunt convinsa de ceea ce spui.Observ doar (cu bucurie) ca sunt destui adolescenti care percep prostitutia ca pe o pangarire a iubirii izvorata din suflet.Si au dreptate pe undeva...doar ce prostituatele nu vand sentimente,ele nu pangaresc ideea de iubire,ele doar fac afaceri cu trupul lor.Este divin sa faci dragoste cu trupul impins de sentimente de dragoste?Este!Dar ce legatura are asta cu prostitutia?Sunt destui care fac sex fara setimente,si fara...tarif!deci sex fara iubire (poate fi ok)exista deasemenea,si nimeni nu trebuie umilit cu apelativul de tarfa.

    RăspundețiȘtergere
  27. nu-mi prea vine sa cred ce citesc aici dar pana la urma fiecare are dreptul la opinie,diana draga ar fi o idee minunata ca macar eu si psiho sa ne rugam pentru tara asta si nu intelg de ce consideri asta atat de amuzant,king snake eu nu am judecat pe nimeni si nici nu am dat cu piatramai de judecat sunt cei care merg decat cele care ofera, imi sustin doar ideea conform careia exista multe alte solutii la care se poate apela ca romania sa iasa din impas si legalizarea prostitutiei nu o sa faca o diferenta,sau nu una pozitiva,daca va preocupa atat de mult situatia lor faceti niste centre,tratati-le,gasiti-le ceva de lucru.in orice caz mi se pare jenant si de plans intr-o tara care se sustine crestina sa se faca atata caz din cauza unui post ca al meu in care ziceam ca o buna solutie ar fi sa ne rugam pentru tara asta.asa cred in continuare. nu cred ca legalizarea prostitutiei,incurajarea homosexualitatii sau alte lucruri de genul asta ar fi pozitive pentru tara in care traim dar pana la urma e strict opinia mea invechita si prefer sa vad romania inapoi cu 1000 de ani in urma fata de celelalte tari mult mai "evoluate" din punctul asta de vedere decat sa imi vad copilul peste 20 de ani ca vine si imi spune : mami sunt gay sau mami vreau schimbare de sex sau mami nu vreau nici liceu nici facultate,stiu eu ce e mai bine pt mine...sa ajung o traseista.nu exclud posibilitatea si ca aceste lucruri sa mi se intample dar atata timp cat imi sta in putere sa impiedic lucrul acesta o sa o fac,mai rugandu-ma.e simplu de vorbit in calitate de spectator,e mai greu cand esti parinte si copilul tau e cum e,e mai greu cand esti sotie si iti vine sotul acasa mirosind a parfum ieftin.puneti-va fiecare 2 min in situatia asta si sa mai ridice mana cine e de acord pentru legalizarea prostitutiei.

    RăspundețiȘtergere
  28. @georgi_claudia ok nici la criminal nui rusine de ce face . un singur lucru e Sfant in noi "Constiinta" daca si pe aia o omoram respectiv "patam" ramanem goi , devenim animale ,si vom sfarsi ca si niste animale :)
    @ lavi , ai dreptate .
    @ Tudor Chirila . omu, eu nu stiu , tu chiar crezi ca prin legalizarea prostitutiei ajuti cu ceva tara asta ? sau era o gluma , vad ca se vorbeste pe subiectu asta ar trebui mediatizat :)) , is curios cat de josnici am ajuns noi Romanii popor "crestin" ,

    RăspundețiȘtergere
  29. absolut de acord. taxa pe viciu trebuie extinsa.

    RăspundețiȘtergere
  30. @pshio
    Cum poti sa compari criminalitatea cu prostitutia? criminalu' vine si te omoara...iti ia zilele, dreptul la viata. ce drept iti ia o prostituata? Cu ce te deranjeaza femeia aia? Vine si ofera ceva de vanzare:vrei-ok, nu vrei-ok!si pentru cei care sunt interesati si frecventeaza prostituate, nu e mai bine sa o faca in conditii igienice, si intr-o casa, nu in boscheti si prin ganguri?
    @lavi
    stii ce a adus legalizarea prostitutiei in alte tari? Mult, MULT mai putine prostituate decat sunt in Romania la ora actuala!! ma ingrozesc de ce se intampla in tara asta. Iar referitor la ceea ce ai spus"...tratati-le,gasiti-le..."oare te excluzi? Nu e si problema ta, ca a tuturor romanilor? Ca vad ca te preocupa sooarta copilului tau. Tara asta nu e in stare sa dea de munca la absolventii de facultate, cine sa "le gaseasca?" C hiar crezi ca daca prostitutia e legala copilul tau va "da buzna" sa devina prostituata? Nu e mai bine sa o inveti adevaratele valori, faptul ca a te vinde pe bani este josnic, umilitor, nedemn? Atunci va alege bine pt. ea, indiferent daca prostitutia e legala sau nu. sa nu facem o confuzie:"prostitutie legala" nu este egal cu "prostitutia este un mod pozitiv de viata", este doar un mijloc de a controla o situatie existenta!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi cer scuze lui Tudor ca i-am monopolizat blogul. te rog sa ma scuzi, dar...sunt provocata! si nu rezit provocarilor de tip intelectual.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu mi se pare normal.Ca asa , hai sa legalizam si drogurile, ca asa poate fi urmarit fenomenul si macar vom fi siguri ca se vor folosi ace sterile! Oricum "doamnele" nu au nimic de castigat, doar de pierdut.Sunt intr-o situatie ca vai de ea, de ce sa vreau sa le fie si mai rau? Unele o fac din lene si din prostie, nu zic. Da' altele o fac de foame.Statul: devine pe jumatate peste. De ce doar pe jumatate? Pai, pestele face si lucruri bune pentru "doamne". Statul nu...doar ii ia banii, fara sa merite un leu.Asa ca oricum ar fi, tot nu e bine. Sau ma insel eu...

    RăspundețiȘtergere
  33. Iar nu e acelasi lucru...daca legalizezi prostitutia, o ai sub control...daca legalizezi drogurile, alea sunt nocive oricum, legale sau nu, pe cand "doamnele" in chestiune, nu sunt nocive daca le ai sub control, nu cred ca dauneaza grav sanatatii:) Cred ca ar fi mai bine sa nu ne mai priectam fricile si frustrarile noastre pe un subiect care n-are nici in clin si nici in manec cu prostitutia.

    RăspundețiȘtergere
  34. ar fi o idee foarte buna !! dar nu cred ca ai nostrii politicieni se gandesc la asta.. poate doar lica ar fi propus asta :p

    RăspundețiȘtergere
  35. lasand la o parte taxele,scoaterea din criza si tot felul de lucruri legate de acestea,nu stiu cati dintre voi ati observat ca prostituatele pe termen scurt au parte de dispretul tuturor ,iar cele pe termen lung se bucura de un respect aparte .

    RăspundețiȘtergere
  36. @georgi_claudia
    tu vrei sa zici ca moral prostitutia e buna ?
    citez"o alta pozitie in societate"
    dc sa dam unei curve o pozitie mai buna in societate .. fiidca ne da banii ne ridica o curva economia ne vindem sufletu pentru banii ? daca o femeie e atat de inculta sa-si vanda trupu la altu .
    Daca fica ta sar face prostituata si tu ai putea sa o opresti ai decide so lasi sa se faca prostituata ?

    RăspundețiȘtergere
  37. draga Lavi,daca sotul tau te-ar insela e preferabil sa te insele cu o profesionista sanatoasa si sa vina mirosind a parfum ieftin decat sa isi piarda capul dupa de o tanara,naiva si sensibila(prea timida sa mearga la ginecolog)si sa ajunga acasa mirosind a parfum scump pt ca el insusi i l-a daruit. atunci e intr-adevar devastator daca il iubesti cu disperare.
    daca fiul tau s-ar simti atras de barbati nu ai avea ce sa faci impotriva acestui lucru oricat te-ai ruga si oricat l-ai educa de frumos.o sa il accepti si o sa il iubesti asa si o sa iti dai seama ca nu e nici o drama.
    si apoi unei fete credinciase nu ii sta bine sa judece si nici sa foloseasca termeni gen "ne******".poate ca printre noi mai sunt si oameni care au nevoie de servicii de genul asta...poate ca nu toti au o femeie extraordinara langa ei asa cum spui tu.poate unii nu au deloc si nu vor avea niciodata...in cazul asta le este permis sa cunoasca macar placerea fizica?
    mai povestim altadata ca acum ne pregatim de petrecere,nu-i asa??Va doresc la toti un an excelent cu destinatii spectaculare si puterea sa impliniti tot ce va propuneti!La multi ani voiosi!

    RăspundețiȘtergere
  38. @psihocand am spus "o alta positie in societate", m-am referit la cea de ...persoana, pur si simplu. Cineva care are drepturi si obligatii in societat, nu m-am gandit sa analizam moralitatea serviciilor oferite. Cred ca nimeni nu trebuie tratat ca un gunoi (in afara de oameni care fac rau voit, criminalii de exemplu). Cred ca in momentul in care vom putea oferi fie si unei prostituate pe care o dispretuim un loc in societate, inseamna ca am evoluat. Ce spune despre noi faptul ca le negam, regenam, ca pe niste boli ale societatii? De o boala ai grija, o tratezi, nu o ignori.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mai degraba s-ar percepe taxa pe absente in Parlament, taxa pe indolenta, nepasare si bataie de joc. Cu siguranta, am iesi din criza financiara si poate chiar am ajuta si alte state.
    Iar in ceea ce priveste prostitutia, ca sa existe oferta, in primul rand trebuie sa fie o cerere, ca urmare a unei nevoi. Ar merita sa fie taxati "utilizatorii serviciilor" si nu "ofertantele", reducand astfel si traficul de carne vie, nu doar deficitul bugetar.

    RăspundețiȘtergere
  40. @lavi: tara, guvernul, biserica, scoala, Tudor si oricine vrei tu nu vor influenta educatia copilului mai mult decat o fac parintii. Anturajul da, il poate influenta major, dar asta tine pana la urma tot de parinti, pentru ca daca acestia aleg calea usoara, aceea a unui copil influentabil si fara personalitate s-ar putea sa descopere mai tarziu ca alte influente sunt mai puternice decat ale lor. Daca copilul va invata si mai ales va intelege valorile pe care parintii i le transmit atunci are mari sanse sa creasca "bine". Dar "binele" asta depinde foarte mult de "binele" parintilor. Ca un copil ajunge gay sau prostituata nu tine de legalizare ci de alegerile pe care le face in viata si de ceea ce simte. Numarul lor va fi destul de similar in ambele cazuri.
    In ceea ce priveste centrele de tratament, sa faca guvernul si unul pentru ne***** ? Eventual sa-i castreze ? Dar pentru gay ? Sa se faca niste centre de tratament in care sa-i oblige sa se culce cu femei ?
    Ce-mi plac oamenii care se declara sus si tare "crestini", dar sunt gata sa faca rau unor fiinte omenesti doar pentru ca nu se incadreaza in tiparele lor.

    RăspundețiȘtergere
  41. dragii mei,va incadrez aici pe toti cei care mi-ati dat un raspuns,unu la mana nu m-am declarat vre-o sfana sau vre-o mare credincioasa,ar fi extraordinar daca as putea fi asa dar din pacate nu sunt,eu doar am gasit o solutie pe care oamenii in general o lasa ca ultima alternativa si la care apeleaza doar in disperare,doi la mana faptul ca sunt impotriva ideii de a se legaliza prostitutia deoarece copiii mei atunci cand ii voi avea nu doresc sa creasca intr-o tara in care acest lucru este permis si promovat(si dupa cum cunoastem poporul roman pot baga mana in foc ca dupa permisiune apare si promovarea) nu implica faptul ca nu le voi da o educatie sau cel putin voi incerca asa cum se cuvine si cum consider eu de cuvinta ca se cuvine,trei la mana si aici ma adresez domnisoarei diana care sustine ca oricat m-as ruga si orice educatie i-as da copilului meu daca el decide sa fie gay asa va fi,da-mi voie sa te contrazic si sa iti spun ca eu chiar cred si in rugaciune si in educatie si valori morale ca fiind eficiente,desi cum am mai spus nu exclud posibilitatea ca acest lucru sa se ntample,patru la mana da,as prefera ca sotul meu sa vina acasa indragostit de alta femeie decat cu sida de la o prostituata si cinci la mana cand ziceam gasiti-le de lucru nu ma excludeam dar avand in vedere ca eu am gasit o solutie si ati luat-o in ras ma gandeam sa va dau alte sugestii care vi se vor parea mai eficiente.
    oricum,parerea mea ramane la fel,fiecare are dreptul sa reactioneze diferit in fata unei situatii,in final vom avea copiii pe care ii crestem,vom trai in tara pe care am creat-o si ne vom bucura de valorile pe care le-am sustinut.a si am uitat sa dau un raspuns,cineva imi transmitea ca nu se cuvine sa ma exprim prin termenul nefututi,din pacate ma mai exprim si asa cand nu imi pot controla vocabularul avand in vedere ca sunt foarte tanara si pe langa asta cine nu e in stare sa isi gaseasca o femeie sau mai mult au si fac asta merita termenul cu prisosinta.(si pentru cei care nu sunt in stare nu zic sa-i omoram cum ziceati voi ca sugerez,zic sa schimbam mentalitatea noastra a femeilor in care criterile se bazeaza pe bani si statut si sa dam sansa mai multor baiei sa dovedeasca ce pot si ce au si poate asa vor fi mai putini care se incadreaza in categoria celor care nu sunt in stare)

    RăspundețiȘtergere
  42. si king snake prin faptul ca sunt impotriva acestei idei tie ti se pare ca vreau sa fac rau prostituatelor deoarece nu se incadreaza in tiparele mele?am zis ca sunt impotriva nu ca vreau sa le eutanasiem.

    RăspundețiȘtergere
  43. @georgi_claudia da ai dreptate , nu trebuie tratat nimeni ca si un gunoi "trebuie sa urasc pacatul si sa-l iubesc pe pacatos "
    greseala mea :))
    nu am nimic cu , curvele ci cu ceea ce fac ele , din cauza unei astfel de persoane se poate distruge o casnicie frumoasa :) si raman copii frustrati pe strada .
    deeci raman la ideea mea "nu poti scoate cui pe cui " :) Familia e ceva Sfant , Banii sunt hartii goale , nu ar trebui sa stricam cecva Sfant pentru banii .
    Ganditi alte moduri de ridicat economia :))
    @kingsnake cui ii plac oamenii care is mandri ? mandria e cel mai urat pacat si primul pacat aparut :)
    si totusi sunt lucruri cu care te poti mandrii
    @lola AMIN :))

    RăspundețiȘtergere
  44. @lavi
    ai dreptate :)
    odata cu legalizarea homosexualilor sunt si mai multi.
    credema acuma si in america si pe undee sunt au aparut brusc nu credk acuma 100 dee ani exista asa cecva , deci infectia e la noi. :) e o mentalitate infecta, si infectia se raspandeste .
    nici eu nu vreau sami cresc prunci intrto tara in care prostitutia respectiv homosexuali sunt legalizati :)
    Trebuie sa fim liber dar nu reinviem Sodoma

    RăspundețiȘtergere
  45. @kingsnake
    I dig you!!! Bine gandit, bine spus!!
    @Psiho
    In sfarsit ajungem si la un punct comun:nici eu nu consider vreo virtute sa te vinzi pe bani. Consider ca doar o persoana fara stima de sine, cu grave sechele din copilarie face asta (nu vorbim aici de cele ce o fac din placere imbinand utilul cu placutul, desi si aici ar fi de discutat). dar atunci, nu ar trebui sa tratam radacina, si anume parinti care in loc sa stimuleze personalitatea unui copil, o calca in picioare?Deci consider nedemn, injositor,umilito, de plans faptul ca cineva prefera sa-si vanda trupul decat sa dea o valoare,oricare, propriei persoane, facand ceva ce-i aduce respectul semenilor si nu dispretul lor. Dar...hai sa legalizam, sa aratam ca suntem pregatiti sa facem fata problemei, nu sa ne bagam capul in nisip, considerand ca daca negam nu exista! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca toti ne-steluta-steluta-steluta, cum se exprima nu stiu cine aici pe blog, in loc sa o violeze pe Maritza in mod barbar si sa o lase cu sechele pe viata, se duce la o profesionista care-i satisface toate fanteziile, contra o anumita suma, si se reduce astfel
    criminalitatea, si nimeni nu sufera in toata comedia asta!

    RăspundețiȘtergere
  46. @lavi
    toate bune si frumoase in ceea ce spui, iti inteleg parerea, nu o aprob, dar o respect, si inteleg ca nu vrei sa ti-o schimbi...cum spui, esti tanara si mai ai timp sa refelctezi asupra multor intrebari si raspunsuri ce vor aparea pe parcurs in viata ta. O singura intrebare si nelamurire as avea:daca femeia aia pe care o invoci este asa de extraordinar, de ce e barba-su nefutut? Oare o femeie (mai ales daca e extraordinara),nu poate intelege ca sexul este o necesitate ce se cere satisfacuta?

    RăspundețiȘtergere
  47. @psiho:sunt de acord cu tine,acum 500 de ani de ce nu se nasteau copiii cum se sustine ca se nasc acuma cu alte orientri sexuale nefiind vorba de nici o problema,decat de faptul ca s-au nascut asa?pentru ca e la moda oare sa fi gay?pt ca lumea in care traim a tot promovat si a dat drepturi?nu zic ca nu existau cazuri.probabil ca da dar erau unu la sute de mii.in fine,ata e cu totul alta problema dar sa zicem ca se incadreaza cat de cat in subiect.
    @georgi_claudia:asta consideri tu ca e solutia reducerii ratei criminalitatii?legalizarea prostitutiei?sincer,rad in hohote.:)))))
    @tudor chirila:eu personal as vrea sa vad si parerea ta,nu in calitate de judecator suprem si detinator al spatiului in care ne dam cap in cap ideile :) ci in calitate de om.lumineaza-ne.:P

    RăspundețiȘtergere
  48. @Tudor Chirila . si eu astept ,parerea ta :)
    @georgi_claudia
    "daca femeia aia pe care o invoci este asa de extraordinar, de ce e barba-su nefutut"
    credk epste 50 % la suta dintre cei casatoriti si merg si la prostituate sunt satisfacuti si acasa :) sunt niste curve masculine :) adevarata CURVA e BARBATUL ... daca el nu avea poftele asa de aprinse poate nici meseria asta de prostitutie nu ar fi luat asa amploare :))

    RăspundețiȘtergere
  49. @georgi_claudia:ca sa intelegi mai bine ideile mele o sa te rog sa recitesti posturile scrise de mine,am vrut sa iti dau inca un raspuns exact dar mi se pare ca discutia asta devine deja o confruntare de orgolii,cine are sau nu are dreptate si cine incuie pe celalat mai mult nu o discutie bazata pe argumente.

    RăspundețiȘtergere
  50. ... Mi se pare ca discutia asta e interesanta doar pentru noi dar nu are fin finalitate. Statul a avut niste zvacniri spre legalizare au ba, ba chiar citeam aici: http://www.antiprostitutie.ro/wp-content/uploads/2008/08/impotriva_prostitutiei.pdf despre niste concluzii de prin 2004...
    Eu cred ca nea Mintescurta care se duce s-o violeze pe Maritza e un idiot incalificabil pt care nu conteaza legalizarea prostitutiei si pe care il "potoleste" doar o pedeapsa groaznica. Eu i-as inchide pe astia si pune la munca pe 20 de ani, iar salariul cuvenit l-as da statului, nu mai zic de pedofili s.a.m.d. In fine, deviez.
    Legalizarea ar fi teoretic buna intr-o tara unde masurile coercitive ar fi dure. Dar cum evaziunea e in floare in tarile unde e deja legala, ce rost are...
    Sunt pentru, dar sa se faca... cu cap. Sa ne uitam la pretenii nemti cum "sug" doar 20% din ce li s-ar cuveni din impozitele pe fete. Sa ne uitam si la olandezi, care nu mai pot renunta in veci la cei 5% din venitul national proveniti din taxarea prostitutiei. Daca parerea mea initiala era pro, acum ma mai gandesc.
    Mult mai buna ar fi orientarea legilor si catre pedepsirea recipientilor, si catre reorientarea prestatoarelor. E complicat, dar cunoscand un barbat care a stat 6 luni cu frica de hiv in san si un altul care de la o mizerabila se ducea acasa la sotie si doi copii - clar i-as pune mai intai pe ei la respect. Pentru ca lor le lipseste total acest respect de sine.
    Uf, scuze pentru lungime, dar nu m-am abtinut. Sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  51. @lavi
    Homosexuali exista dintotdeauna, uita-te in antichitate,in evul mediu,etc.Doar ca datorita mentalitatii societatii, nu multi aveau curajul sa o spuna, sau traiau o viata nefericita, casatorindu-se si chinuind si pe cea de langa el.Iar daca tu consideri ca asta este un conflict de orgolii, atunci am sa intrerup comunicarea. de fapt, sunt doar o idealista care nu renunta usor, si care crede ca daca ii aduci cuiva suficiente argumente edificatoare, persoana respectiva isi va deschide mintea si va adopta o idee noua. se cheama evolutie!progres!Imi cer scuze daca te-am deranjat!

    RăspundețiȘtergere
  52. cineva sa opreasca invazia de biti,cineva sa ne faca din nou fericiti...:)

    RăspundețiȘtergere
  53. Well....Ar avea si barbatii o scuza pentru a merge la prostituate... ar fi pentru o cauza nobila, nu?;))

    RăspundețiȘtergere
  54. let s do that./..why the heal not? macar astfel unii a fi fericit!

    RăspundețiȘtergere
  55. chill people,we all go to hell :))
    cu sau fara taxa

    RăspundețiȘtergere
  56. Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

    Cu respect,
    Eugen Tranovan
    Vizitati :tarnovan.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Tudor,reviiiino.Nu poti lasa postul asta sa imbratiseze noul an:)
    Sa ai un an nou minunat>:D<

    RăspundețiȘtergere
  58. Perfect,cred ca asta ar fi solutia sa scoatem criza asta din tara.
    www.andreibv.wordpress.com
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  59. La multi ani,Tudor!Sa-ti mearga bine in noul an ..si sa zambim mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  60. Asta ar fi trebuit să se întâmple de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  61. La cat sunt de ipocriti parlamentarii ramani de orice culoare politica ... cam greu cu legalizarea...

    RăspundețiȘtergere
  62. in drum spre sibiu...concert vama...am deschis aceeasi discutie...si am zs da.de ce?ca e legalizata sau nu, p. exista.de ce sa nu fie ceva nerusinos, sanatos?un loc de munca ca oricare altul..si am avea sub control raspandirea bolilor.Dar mentalitatea noastra?niciodata. religie:zic nu.alegeti voi

    RăspundețiȘtergere
  63. Spun: NU. Si mai spun (parafrazand) ca suntem vinovati pentru toti si pentru toate.

    RăspundețiȘtergere
  64. MAGIA ALBA ESTE UN SALVATOR AL VIEII SI TE ASIGUR DE ASTA.
    Mă numesc Maria Popescu și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi MAGIEI ALBE pentru ajutorul și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastată și nu am găsit niciun ajutor de care aveam nevoie pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre cum i-a ajutat MAGIA ALBĂ. L-am contactat și nu a ezitat niciodată să mă ajute. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea mi-au fost restaurate mai bine ca niciodată. MAGIA ALBĂ este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail:
    { findritualforlife@gmail.com }
    Whatsapp: +2349046229159
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere