[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 31 august 2010

kitesurfing. a definition.

Apart from dying we shall never be totally free. Although, kitesurfing helps a little.

8 comentarii:

  1. Un singur cuvant: intens. Atunci, acolo, organic si total, cuvantul asta devine palpabil si totul i se subjuga .. gandurile se retrag intr-o liniste senina, nu e nevoie de ganduri, e nevoie doar de simturi, acut ... iti reinventezi trupul senzorial, inveti sa respiri, sa privesti, sa atingi ... corzi nebanuite ale fiintei tale vibreaza si expandeaza. Cum sa traiesti in afara acestui cuvant - intens, cum sa traiesti mereu asa ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tudor...nu credeam ca un artist ca tine va cere intrarea la un concert 80 de lei cat cei de la Korn.
    Sunt din Galati si am crescut cu piesele tale,m-am indragostit pe piesele tale si am zambit pe ele,piese pe care le-am cantat si de care m-am bucurat cu prietenii mei.Bucati din inima ta si sentimentele tale pe care le-am explorat cu ajutorul lor.
    Sunt mai importanti banii decat a face bucurosi oamenii.
    Un om atat de profund ca tine nu il credeam in stare sa fie ascultat doar de oamenii cu bani multi.
    Poate nu iti pasa dar ai dezamagit un fan inrait din galati.
    E-Mail: yoo_NoName@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Anexa 1 te grabesti sa judeci si sa ridici piatra. Noi am fost invitati sa cantam la Galati. Politica de preturi a locului in care cantam nu este treaba noastra. Si nici nu ne putem amesteca in afacerile unui club. Faptul ca tu nu iti permiti acest bilet este regretabil dar nu e bine sa confuzi asta cu optiunile mele si sa ma jignesti astfel. La fel cum nimeni nu i-a reprosat lui joshua bell la bucuresti ca biletul a costat 400 de lei un pret piparat pentru multi melomani.

    RăspundețiȘtergere
  4. si mai frumos..o definitie in imagini.

    Kiteride @ Gokceada august 2010

    http://vimeo.com/14606853

    RăspundețiȘtergere
  5. kitesurfig is really cool and it give's you the felling of the freedom from the wind

    RăspundețiȘtergere
  6. Si asta inca nu e decat o felie din tortul libertatii. Incearca senzatia de a cobori pe o partie la 80 de km/h avand ca partener numai placa de sub picioare. Sau sa mergi pe Transfagarasan pe motor, cu Bon Jovi in blana (da, am muzica pe motor) si cu o fata in spate care te strange intre picioare.

    RăspundețiȘtergere