[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 25 octombrie 2010

Check this out!!!!

Fishingtonpost, fostul blog al celor de la Friends Advertising, s-a transformat intr-o revista online de cunoastere a consumatorului. Cred ca e ceva acolo pentru fiecare dintre noi asa ca dati o tura! Pardon, un click! Parerea mea!

2 comentarii:

  1. nu are legatura cu nimic, stiu. dar de ce ar avea? sunt foarte departe de bucuresti, foarte departe de romania..nu, nu sufar de dor de tara, nici pe departe. dar imi e dor de prieteni, de facultate, de ascultat vama veche band bere ieftina cumparata cu ultimii bani..si ascultam acum din intamplare grasu xxl, nu azi mi se pare ca se numeste..si zice la un moment dat: nu azi, nu azi..cum zicea chirila..nu azi, nu am chef azi..si mi s-a facut asa un dor..de mine, de tine, de ei..
    sunt unul dintre multii care, de mici, s-au visat cineva, erau convinsi ca atunci cand vor fi mari vor fi niste oameni foarte importanti, simteau ca sunt deosebiti, diferiti.
    toti simti asta, nu-i asa?
    evident, fac parte dintre acei si mai multi care nu au aflat inca ce vor, care inca nu au facut nimic cu viata lor, care doar merg la munca, care doar supravietuiesc..
    dar nu despre asta sunt randurile pe care le scriu. e tarziu, maine ma duc la munca, deci trebuie sa dorm, dar inainte sa dorm am sa mai ascult o data ceea ce ai scris si ai cantat tu, am sa imi sterg lacrimile si am sa ma culc. maine ma voi trezi si imi voi inghiti dorul de prieteni, de mine si de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem nevoie de ajutor! Sunt invatatoare la Scoala cu clasele I-VIII, Izvoare, com. Bahna, jud. Neamt. Avem un numar mare de elevi in scoala, dar cei mai multi dintre ei au mare nevoie de hainute, ca sa poata veni la scoala in sezonul rece. Noi, cadrele didactice am adus de acasa, de la copiii nostri, hainute si papuci care nu le mai veneau, dar care erau de stricta necesitate pentru acesti elevi.Va rugam, ajutati-ne, daca puteti cu hainute si papucei, pentru niste copii inimosi care vor sa invete! TEL. 0764888975, Inv. CARAIMAN IONELA-LAURA
    Copiii va vor fi recunoscatori!
    Va multumim pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere