[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 17 ianuarie 2011

Retorica

Ce pret mic are viata unui artist daca e in stare s-o dezvaluie fie si in culori schimbate unui public flamand, capricios, gata oricand de un festin ad-hoc.
Ce bucurie naroada sa te vinzi asa ieftin, hrana pentru un ego niciodata satul. Cerc vicios in care te inscrii si te invarti fara centrifuga.

9 comentarii:

  1. artistul apartine publicului, scenei. acolo se construieste identitatea sa. iar cand nu mai are public si scena nu mai e nimic. eu una n-as vrea sa fiu in locul sau. si oricum, asta e un drum pe care pornesti de cand esti mic, pentru ca un om matur n-ar alege niciodata drumul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e doar hrana pentru ego. Pentru mine a fost o bucurie in plus, de cand am descoperit intamplator blog-ul tau acum vreo 2 ani.

    M-am gandit si eu intr-o zi, citind comentariile de aici, ca e nevoie cred sa fii destul de puternic ca sa poti sa ramai imun la unele dintre ele si mai mult, sa poti in continuare sa te expui asa cum o faci tu uneori aici.

    Am evitat in general sa caut informatii despre viata unor artisti a caror opera o iubesc, fiindca nu-mi doream ca acest lucru sa ma influenteze. Dar s-a intamplat, cu ajutorul platformelor de socializare, de exemplu sa urmaresc un interviu cu Chris Martin. M-am uitat la mai multe si m-am bucurat sa descopar, din ceea ce transmitea in acele interviuri, ca sustinea o data in plus munca lor. Si apropo de ceea ce ai scris tu pe twitter despre succes, mi s-a parut frumos ce a spus la un moment dat: "we can't get any bigger, so we have to get better".

    RăspundețiȘtergere
  3. mai carmen, cu comentariul tau stricasi frumusete de comentariu: al meu :(

    baii, si-am zis de mii de ori ca nu mai comentez pe langa gasculitele astea..

    p.s. adica cum? eviti sa cauti informatii despre viata unor artisti care iti plac dar citesti blogul/jurnalul lui chirila (cu comentarii cu tot) de doi ani?????

    fah, esti proasta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fumarel ai intrecut masura. O sa sterg cel de-al doilea comentariu al tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://accesoriicrosetate.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. @ fumarel
    Nu stiu de ce alegi tu sa folosesti asa un limbaj. Cu toate astea, eu nu vreau sa te judec pe tine sau sa te incadrez intr-o oarecare categorie.

    Probabil ca nu ar trebui sa iti raspund fiindca nu e vorba despre mine aici. Si totusi...Cand am spus viata unor artisti m-am referit la viata lor personala sau la aspecte din viata lor personala care sunt scrise sau publicate in diversele forme de media de catre altcineva. Adica e o informatie indirecta. Si daca tot m-am referit la Chris Martin, daca ar scrie el de exemplu vreodata o carte probabil as cumpara-o si as citi-o. E adevarat ca blog-ul acesta e si o forma de jurnal uneori, insa e alegerea lui ce anume scrie. Si e o forma artistica extinsa. Mie de la Vama si Vama Veche imi plac in mod special versurile, care din cate stiu eu, sunt in mare parte scrise de Tudor, fiindca creeaza cumva de multe ori o poveste(piesa mea preferata e cred Copilul si durerea tocmai fiindca e poveste in poveste) si fiindca imi place perspectiva asupra unor diverse aspecte. M-am bucurat sa descopar ca scrie la fel pe blog. Si de aceea il citesc. Dar nu, nu citesc prea des si comentariile.

    PS Cred ca e ego la mijloc si din partea mea, de data asta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @tudor: si de ce nu il stergi? M-am saturat sa vad pe blogurile romanesti un astfel de limbaj.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunteti gura de aer proaspat in industria muzicala infecta din Romania.NU vorbesc doar dintr-o pozitie ostila si analitica de ascultator si atat.NU.Compun piese de cativa ani.Si cant de mica.MAi bine sau mai putin bine.In tot cazul o fac pt ca e ceva ce nu-mi da pace atunci cand tac,e ceva'ul ce imi aduce insa linistea atunci cand o rostec in cantec si versuri. NU scriu de obicei pe forumuri sau bloguri,insa va respect mult si am simtit sa va multumesc pt munca voastra si visele impartasite in anii astia.Tudor,exista o mana de oameni care vor face ceva,exista o mana de oameni asupra carora( pe langa Dzeu .literatura universala,muzica buna,arta in general),ai avut si tu impact.Suntem aici si nu suntem putini.Studiem inca,tragem oameni dupa noi,de dragul unei revolutii a spiritului ce mocneste tacit de ani buni.Suntem generatia care se va ridica:)

    RăspundețiȘtergere
  9. ..un pret inestimabil...acesta-i pretul tau...Chirila...

    RăspundețiȘtergere