[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 21 februarie 2011

Latest Vama News

Azi am avut primul feedback profesionist la albumul nostru. Concluzia? Mai e de lucru, dar sunt multe cantece care au potential. A fost o critica dura, nu intotdeauna pe placul nostru, insa absolut necesara.

In alta ordine de idei, maine trag vocea la Ultimul Om. Probabil cantecul va fi gata de acum in trei saptamani si intr-o luna jumate cu tot cu videoclip. Nu ma astept sa fie difuzat de radiourile comerciale pentru ca e cam rock si are riffuri dure de chitara. Ce sa-i faci, ne place rocku' din ce in ce mai mult.
Eu zic ca mai bine esti autentic difuzat mai putin, decat fals si pe toate radiourile.

Asa ca va revine misiunea grea si serioasa de a raspandi Ultimul Om in momentul in care va fi gata. La Pitesti a avut mult succes, apropo.

Revenind, e clar ca avem mult de lucru la discul asta, trebuie sa-i gasim tonul si mesajul. N-avem prea multe cartuse pe teava si nu vrem sa le risipim. De aia e probabil ca vom mai intarzia cu un material discografic complet, dar vom avea sigur doua cantece lansate ca single in afara de Ultimul Om.

Cam asta e pana acum. Va pup si sper ca sunteti bine :)

9 comentarii:

  1. La ce muzica se canta in zilele de azi la radiourile comercial ( in afara de europa fm si magic fm totusi) mai bine nedifuzati...oricum romania actualitati a difuzat destul de mult si cantec de gasit, deci probabil va difuza si ultimul om...abia asteptam sa o terminati...mult succes si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. sal tudor!
    doar ce am dat intamplator peste emisiunea ta de la Profesioniştii...
    Veche, e drept, dar eu acum am găsit-o. M-au apucat nişte nostalgii după vremile celea... În perioada aceea, chiar eram liber: iubeam pe melodiile vama veche,iubeam vama veche(nu că acum ar fi altfel), iubeam teatrul, iubeam tot ce era frumos, şi mă cam durea în cot de toate... Acum, sunt tot mai anemic psihic, şi nu-mi place deloc! aş vrea iar să iubesc, să vămuiesc, să joc teatru pe scenă... Până într-o zi, când chiar o să fac iar toate astea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut !
    Tudore,ca tot a venit vorba de 'Ultimul Om',te rog sa-mi dai mie tricoul asta :
    http://www.youtube.com/watch?v=lPOpEbH5GKE&feature=related

    Eludeaza,te rog,nesimtirea prin care ti-l cer,injura-ma,refuza-ma,dar da-mi-l ! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. În Pitești veți avea întotdeauna un sprijin și un bun suport!

    Cât despre răspândit, Vama întotdeauna s-a răspândit bine și frumos. Pentru că-i Vama. Și pentru că denotă ceva mai mult decât frumos. Ceva, cum s-ar spune, puternic. în special pentru noi, „Vameșii”.

    Nu v-aș vedea altfel decât așa cum sunteți. Prin urmare, țineți linia bine!

    Aprecieri și spor la treabă!
    Succes veți avea cu siguranță!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bafta! Si sper sa aiba succes piesa si clipul in randul fanilor Vama ,daca nu la tv sau radio.Pentru ca Vama mereu va avea publicul ei destul de numeros.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. dadadadadada. „cat mai rock” . ! Mai bine nedifuzata decat difuzata alaturi de house-ul ala murdar.
    Andreea-

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.andreistefan.eu/ Buna ziua ma numesc Andrei Stefan si va rog sa urmariti site-ul meu sunt un copil bolnav si vreu sa ma fac bine!

    RăspundețiȘtergere